Home » Aanbevolen

Door ons aanbevolen software.


Krita

Nadat u uw instellingen hebt ingesteld, kunt u deze opslaan als uw eigen werkruimte. U kunt ook uw eigen snelkoppelingen maken voor veelgebruikte hulpmiddelen. Heb je een trillende hand? Voeg een stabilisator toe aan je penseel om het glad te strijken. Krita omvat 3 verschillende manieren om uw penseelstreken te verzachten en te stabiliseren. Kies snel je kleur en penseel door met de rechtermuisknop op het canvas te klikken. Je kunt ook het tagging-systeem van Krita gebruiken om de beschikbare penselen die worden weergegeven, uit te wisselen. Naast schilderen bevat Krita vector, filter, groeps en bestandslagen. Combineer, orden en vlak lagen om uw illustraties geordend te houden.

1 stem

CCleaner

Is uw computer traag? Naarmate het ouder wordt, verzamelt het ongebruikte bestanden en instellingen die ruimte op de harde schijf in beslag nemen waardoor het langzamer en langzamer wordt. CCleaner ruimt deze bestanden op en maakt het meteen sneller. Na verloop van tijd kan je register vol raken met fouten en kapotte instellingen die tot crashes leiden. De gepatenteerde registry cleaner van CCleaner ruimt deze rommel op om uw pc stabieler te maken. Veel programma's werken stil op de achtergrond wanneer u uw computer opstart. CCleaner helpt u aan het werk te gaan of sneller te spelen door u onnodige programma's uit te schakelen.

1 stem

Driver Booster

Driver Booster 5

Zonder de juiste stuurprogramma's werkt uw computer mogelijk niet normaal. En stuurprogramma's bijwerken in Windows-systeem is altijd een spelbreker. Met een 200% grotere database ondersteunt Driver Booster 5 het bijwerken van meer dan 1.000.000 stuurprogramma's en het oplossen van ontbrekende / defecte of verouderde stuurprogramma's. U kunt Intel driver / Realtek ethernet controller / draadloze LAN / netwerk / HD Audio-stuurprogramma's, Intel Audio / HD Graphics / WLAN / LAN / chipset / snelle opslagtechnologie / usb 3.0 stuurprogramma's, Nvidia-stuurprogramma's en alle belangrijke stuurprogramma's van Microsoft eenvoudig bijwerken. Driver Booster 5 ondersteunt alleen stuurprogramma's die de WHQL-test hebben doorstaan. De HTTPS-verbinding is onlangs goedgekeurd om uw verbinding met de server te versleutelen tijdens het downloaden van stuurprogramma's. Om een hoger niveau van computerveiligheid te garanderen, maakt Driver Booster  ook een herstelpunt voordat een stuurprogramma wordt geïnstalleerd in het geval er iets mis gaat met de installatie. Stuurprogramma-backup is er ook om te helpen bij compatibele problemen.

0 stemmen

Unchecky

Word je er ook zo moe van om tijdens installaties ongewenste software uit te vinken? Heb je tijdens het installeren van software ook wel eens gemerkt dat het installatieprogramma je, koste-wat-kost, ongewenste programma's in de maag wil splitsen? Heb je wel eens een selectievak gemist en daarna uren besteed aan het verwijderen van adware? Heb je wel eens je browser gestart na een installatie en ontdekt dat je een nieuwe homepage hebt, een nieuwe zoekmachine of zelfs een andere browser? Unchecky zorgt er voor dat mogelijk ongewenste programma's van je computer worden geweerd. Unchecky schakelt de selectievakjes van ongerelateerde software automatisch uit en bespaart zo muiskliks en voorkomt dat je er een mist.

1 stem

Multicommander

Multi Commander is een geavanceerd bestandsbeheerprogramma dat kan worden gebruikt in dual-modus of single panel-modus. Naast de standaard bestandsbeheerfuncties biedt het programma een breed scala aan geavanceerde opties waarmee u uw bestanden op veel verschillende manieren kunt beheren, filteren en manipuleren. Het programma is even wennen, de meeste opdrachten zijn beschikbaar via knoppen en menu's in plaats van rechtsklikopties, en sommige configuratieopties zijn beschikbaar via een tabblad, andere via afzonderlijke dialoogvensters. Als je eenmaal over deze kleine eigenaardigheden heen bent, heeft Multi Commander veel te bieden. Het is zeer aanpasbaar, u kunt uw eigen opdrachtknoppen maken, kiezen uit verschillende interface-indelingen, door de gebruiker gedefinieerde opdrachten maken, menu-opties aanpassen en nog veel meer. Enkele van de geavanceerdere functies zijn bestandsherkenning, beeldconversie, EXIF- en meta-tag-extractie, aanpassingen van de bestandsdatum, filteren van bestanden met één klik, tekstconversies, mapvergelijking en nog veel meer.

1 stem

EssentialPIM

EssentialPIM

EssentialPIM is een programma waarmee je afspraken, taken, notities, contactpersonen, wachtwoorden en e-mailberichten op meerdere apparaten en cloud-applicaties beheert. EssentialPIM-data worden bewaard in een veilige, snelle en schaalbare database. U kunt de data voorzien van kruisreferenties en gemakkelijk data opzoeken. Uw data kan gesynchroniseerd worden met alle populaire cloudoplossingen zoals Google Calendar / Contacts / Tasks / Drive, iCloud, Toodledo, SyncML, CalDav en nog veel meer. Er is ook ondersteuning van Dropbox voorzien. EPIM-items kunnen voorzien worden van kruisreferenties voor snelle navigatie tussen verwante elementen. U kunt verschillende elementen taggen en behandelen als één enkel project. Uw data worden versleuteld met de geavanceerde versleutelingstechniek AES (Rijndael) 256-bit. Het is mogelijk om granulaire toegang tot afzonderlijke modusles in te stellen. Synchronisatie met cloudservices wordt beschermd via SSL, dezelfde technologie die gebruikt wordt bij online bankieren.

1 stem