Gratis afbeeldingen en foto's beheer software


FastStone Image Viewer

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable

FastStone Image Viewer is een snelle, stabiele, gebruikersvriendelijke beeldbrowser, converter en editor. Het heeft een mooie reeks functies waaronder beeldweergave, beheer, vergelijking, verwijdering van rode ogen, e-mailen, formaat wijzigen, bijsnijden, retoucheren en kleuraanpassingen. De innovatieve maar intuïtieve modus voor volledig scherm biedt snelle toegang tot EXIF-informatie, miniatuurbrowser en belangrijke functies via verborgen werkbalken die worden weergegeven wanneer uw muis een van de vier randen van het scherm aanraakt.

2 stemmen

IrfanView

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable

De belangrijkste functie van dit programma is, zoals de naam al aangeeft, het weergeven van grafische bestanden. Maar het ondersteunt ook beperkte bewerkingen, zoals het wijzigen van bestandsformaten, kleurcorrectie en bijsnijden. Deze bewerkingen kunnen ook "batchgewijs" op meerdere bestanden worden uitgevoerd. Verder heeft het een aantal effecten. Deze functies maken IrfanView handig om foto's snel mee te verwerken. Ook is het mogelijk transparante Gif's te maken. En kan men er onder meer diashows en indexpagina's voor webpagina's mee maken en geluid (zoals MP3's) mee afspelen.

2 stemmen

XnView

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable

Met XnView kunt u uw afbeeldingen op verschillende manieren bekijken, ordenen en bekijken. Met XnView kunt u uw afbeeldingen verwerken met een arsenaal aan bewerkingstools. Exporteren naar meer dan 70 formaten. Met XnView kunt u 500 formaten lezen (inclusief multipage en geanimeerde stilstaande formaten APNG, TIFF, GIF, ICO, enz.). Voor sommige formaten zijn plug-ins vereist XnView biedt ook een handige Screen Capture-module en Windows ™ TWAIN & WIA-interface om afbeeldingen te maken.

2 stemmen

Photos2Folders

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows

Photos2Folders is een eenvoudig hulpprogramma dat is ontworpen om u te helpen bij het organiseren van uw digitale camera-foto's in een georganiseerde reeks mappen. Het is ontworpen om u te helpen al uw ongeorganiseerde mappen te maken en samen te voegen tot één foto repository. Photos2Folders wil het dubbele probleem met de foto oplossen. De meesten van ons hebben 10 mappen die een stapel foto's bevatten en sommige van die mappen kunnen duplicaten van dezelfde afbeeldingen bevatten ... maar we weten niet precies welke daarvan zijn. Photos2Folders identificeert de duplicaten en helpt ervoor te zorgen dat u niet eindigt met 10 kopieën van dezelfde foto in uw georganiseerde foto's. Photos2Folders is een hulpprogramma dat is ontworpen om het eenvoudig te houden door uw foto's te organiseren in een reeks mappen die u gemakkelijk kunt openen, zodat u snel de foto kunt vinden die u zoekt in elk programma.              

2 stemmen

digikam

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Linux

digiKam is een geavanceerde toepassing voor het beheren van digitale foto's. Het programma biedt een uitgebreide set hulpmiddelen voor het importeren, beheren, bewerken en delen van foto's en onbewerkte bestanden. U kunt de importmogelijkheden van digiKam gebruiken om eenvoudig foto's, onbewerkte bestanden en video's over te brengen van uw camera en externe opslagapparaten (SD-kaarten, USB-schijven, enz.). Met dit programma kunt u importinstellingen en regels configureren die geïmporteerde items direct verwerken en organiseren. digiKam organiseert foto's, onbewerkte bestanden en video's in albums. Maar de applicatie bevat ook krachtige tagging-tools waarmee u tags, beoordelingen en labels kunt toewijzen aan foto's en onbewerkte bestanden. U kunt vervolgens filterfunctionaliteit gebruiken om snel items te vinden die voldoen aan specifieke criteria.

2 stemmen