Gratis software om uw afbeeldingen en foto's te bekijken


IrfanView

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

De belangrijkste functie van dit programma is, zoals de naam al aangeeft, het weergeven van grafische bestanden. Maar het ondersteunt ook beperkte bewerkingen, zoals het wijzigen van bestandsformaten, kleurcorrectie en bijsnijden. Deze bewerkingen kunnen ook "batchgewijs" op meerdere bestanden worden uitgevoerd. Verder heeft het een aantal effecten. Deze functies maken IrfanView handig om foto's snel mee te verwerken. Ook is het mogelijk transparante Gif's te maken. En kan men er onder meer diashows en indexpagina's voor webpagina's mee maken en geluid (zoals MP3's) mee afspelen.

0 stemmen

Bolide Slideshow Creator

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Het is niet langer nodig om een dure professionele fotograaf in te huren om een fantastische huwelijks video of een verjaardags fuif dia presentatie te maken met muziek. Slideshow Creator is precies daarvoor bedoeld! Dit bijdehante programma neemt u aan de hand mee door het proces om een dia presentatieshow te maken. Met Slideshow Creator maakt U de mooiste opwindende dia presentatie show in 3 super gemakkelijke stappen.

0 stemmen

Slideshow Maker

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Maak kennis met Icecream Slideshow Maker, een software die je kunt gebruiken om prachtige diavoorstellingen van je favoriete foto's te maken. Blaas het leven in hen door het toevoegen van mooie overgangseffecten en achtergrond audio. U hoeft niet technisch onderlegd te zijn om in een paar minuten een multimediapresentatie met muziek te maken; voeg gewoon foto's toe, configureer dia's overgangen en tijdsduren, voeg een geschikt muziekbestand toe, bekijk een voorbeeld van het project en druk eenvoudig op de "Create" knop om te genieten van het eindresultaat!

0 stemmen

FastStone Image Viewer

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

FastStone Image Viewer is een snelle, stabiele, gebruikersvriendelijke beeldbrowser, converter en editor. Het heeft een mooie reeks functies waaronder beeldweergave, beheer, vergelijking, verwijdering van rode ogen, e-mailen, formaat wijzigen, bijsnijden, retoucheren en kleuraanpassingen. De innovatieve maar intuïtieve modus voor volledig scherm biedt snelle toegang tot EXIF-informatie, miniatuurbrowser en belangrijke functies via verborgen werkbalken die worden weergegeven wanneer uw muis een van de vier randen van het scherm aanraakt.

0 stemmen