Home » Afbeeldingen & foto's » Formaat wijzigen

Gratis software om het formaat van uw afbeeldingen en foto's te wijzigen


Faststone photo resizer

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

FastStone Photo Resizer is een hulpprogramma voor het converteren en hernoemen van afbeeldingen dat gebruikers in staat stelt om te converteren, hernoemen, van grootte te veranderen, bij te snijden, roteren, de kleurdiepte te wijzigen, tekst en watermerken aan afbeeldingen toe te voegen in een snelle en eenvoudige batchmodus. Slepen en neerzetten van de muis wordt goed ondersteund. FastStone Photo Resizer is een programma om snel meerdere foto's te verkleinen of aan te passen. Heb je tientallen of honderden foto's die je snel wilt converteren, hernoemen, roteren of verkleinen dan is FastStone Photo Resizer het programma.

0 stemmen

Free Image Convert and Resize

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Free Image Convert en Resize is een compact maar krachtig programma voor batch-modus beeldverwerking. Het programma converteert eenvoudig afzonderlijke afbeeldingen en bestandsmappen die afbeeldingen bevatten naar verschillende grafische formaten, hernoemt, herordent ze en verandert hun grootte overeenkomstig de ingestelde parameters. Ondersteunde bestandsindelingen voor afbeeldingen: jpg, png, bmp, gif, tga, pdf (alleen exporteren).

0 stemmen

Image resizer

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Image Resizer voor Windows biedt gebruikers een eenvoudige en snelle manier om het formaat van afbeeldingen binnen een enkele klik te wijzigen. Hiermee kunt u gemakkelijk één of meerdere geselecteerde afbeeldingen vergroten of verkleinen via het contextmenu, zonder dat u een andere beeldbewerkingsprogramma van derden hoeft te openen. Het werkt als een Windows-shell-extensie, daarom hoeft u alleen maar de foto of foto's te selecteren die u wilt wijzigen. Vervolgens verschijnt een dialoogvenster met tal van formaatwijzigingsalternatieven. Afgezien van de standaardformaten (klein, middelgroot, groot) kunt u met Image Resizer voor Windows aangepaste formaten instellen met behulp van pixels, percentages, centimeters of zelfs inches!

0 stemmen

PC Image Editor

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

PC Image Editor is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijk te zijn. Het is een product voor amateurs en professionals (die haast hebben). Deze zeer intuïtieve software ondersteunt een grote verscheidenheid aan indelingen waarmee u een groot aantal afbeeldingen kunt bewerken en opslaan in elk gewenst formaat. PC Image Editor is uitgerust met de gebruikelijke set bestandsbewerkingen samen met enkele van de bewerkingsopties op een iets hoger niveau & past kleuren in foto's aan; en pas filters toe als u ooit een klus wilt klaren bij het aanpassen van uw afbeeldingen. mogelijkheid om de afbeeldingsdimensie te vergroten of verkleinen, dit wordt Image Resizing genoemd met veel vooraf gedefinieerde en standaardformaten, of heeft uw eigen aangepaste grootte.

0 stemmen