Home » Afbeeldingen & foto's » Maken en Bewerken

Gratis afbeeldingen en foto's maken en bewerken


Krita

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable
 • Mac
 • Linux

Nadat u uw instellingen hebt ingesteld, kunt u deze opslaan als uw eigen werkruimte. U kunt ook uw eigen snelkoppelingen maken voor veelgebruikte hulpmiddelen. Heb je een trillende hand? Voeg een stabilisator toe aan je penseel om het glad te strijken. Krita omvat 3 verschillende manieren om uw penseelstreken te verzachten en te stabiliseren. Kies snel je kleur en penseel door met de rechtermuisknop op het canvas te klikken. Je kunt ook het tagging-systeem van Krita gebruiken om de beschikbare penselen die worden weergegeven, uit te wisselen. Naast schilderen bevat Krita vector, filter, groeps en bestandslagen. Combineer, orden en vlak lagen om uw illustraties geordend te houden.

1 stem

Gimp

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Linux

Opvallende kenmerken van GIMP zijn onder andere de uitgebreide functionaliteit, de ondersteunde afbeelding formaten, de ingebouwde scripting engine en de licentie waaronder het is uitgebracht.

Naast ondersteuning voor filters en onder andere plugins, maskers en laageffecten maakt de scripting-engine dat de gebruikers met een klein beetje programmeeraanleg zelf de functionaliteit van GIMP kunnen uitbreiden. Daarnaast kan GIMP onder andere van afstand ingezet worden om afbeeldingen (eventueel meerdere tegelijk) te maken of te bewerken. Het bevat lagen, sterk aanpasbare penselen, filters en automatische hulpmiddelen voor beeldverbetering en ondersteuning voor een groot aantal plug-ins (sommige vooraf geïnstalleerd en andere beschikbaar om afzonderlijk te downloaden).

1 stem

Gravit designer

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable
 • Mac
 • Linux
 • Chrome OS

Geniet van een schone, intuïtieve interface die zichzelf aanpast zoals u dat verwacht. Krachtige tools om je creativiteit de vrije loop te laten. Ongeëvenaarde precisie in elke eenheid (pixels, MM, CM, enz.) Van creëren tot exporteren. Krachtige pagina's met masters, echte lagen en symbolen om uw inhoud te structureren. Gemaakt voor vector met niet-destructieve booleans, mesgereedschap en padgrafieken. Krachtige rasters, ankers en automatische lay-outs voor perfecte schermontwerpen. Meerdere vullingen / randen, effecten en overvloeimodi in combinatie met gedeelde stijlen. Handgemaakte krachtige tekstengine met tekst op pad, weblettertypen, stijlen en nog veel meer. Exporteer hoogwaardige PDF's, SVG's en afbeeldingen met segmenten en meerdere items. Presentaties, schets- en EPS-import, ontwerpsjablonen, transformaties en meer.

1 stem

Inkscape

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable

Inkscape heeft geavanceerde tekentools met mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met Adobe Illustrator, CorelDRAW en Xara Xtreme. Het kan verschillende bestandsindelingen importeren en exporteren, waaronder SVG, AI, EPS, PDF, PS en PNG. Het heeft een uitgebreide functieset, een eenvoudige interface, meertalige ondersteuning en is ontworpen om uitbreidbaar te zijn; gebruikers kunnen de functionaliteit van Inkscape aanpassen met add-ons.

1 stem

Photo Pos Pro

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows

Versie 3 heeft gratis en premium functies voor het bewerken van foto's biedt gebruikers een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van beeldverbetering en beeldbewerking en op het gebied van Computer Graphics Design. Met behulp van de editor kunt u verschillende taken uitvoeren, van eenvoudige basistaken tot complexe taken; je kunt bestaande afbeeldingen bewerken, nieuwe werken maken op basis van bestaande afbeeldingen, nieuwe werken vanaf nul maken en meer. Photo Pos Pro ondersteunt alle standaarden professionele functies zoals filters, lagen, maskers, curven, scripts, effecten, borstels en etc. De software-ondersteund vele afbeeldingsbestandstypen, waaronder RAW FILES, ondersteuning van scanners en digitale camera's, geavanceerde beeldverbetering en bewerkingstools en functies, hulpmiddelen voor het maken van grafisch ontwerp van computers, rich text-gereedschappen, speciale effecten, selectiegereedschappen, lagen & maskers, verlopen, patronen en textuur, scripthulpmiddelen, batchbewerkingen en ook de mogelijkheid om de software zelf uit te breiden!

0 stemmen

Imbatch

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows

ImBatch is een multi-beeld verwerkingstool voor Windows. Met de hulp van ImBatch kunnen gebruikers verschillende complexe beeldbewerkingstaken uitvoeren; deze wijzigingen in honderden afbeeldingen tegelijkertijd toepassen. Of u nu wilt bijsnijden, formaat wijzigen, roteren, tags toevoegen of verwijderen of de afbeeldingindeling wilt converteren, ImBatch biedt gebruikers tientallen bewerkingstools. Wat ImBatch onderscheidt van andere beeldprocessors, is de taakopbouwende omgeving. Door verschillende beeldbewerkingstaken te combineren, kunt u met ImBatch uw eigen unieke beeldbewerkingsprojecten ontwerpen. Variërend van eenvoudig tot complex.

0 stemmen

Chasys Draw IES

Chasys Draw IES

Chasys Draw IES is een suite van beeldbewerkingstoepassingen, waaronder een op lagen gebaseerde afbeeldingseditor met aanpassingslagen, animatie, ondersteuning voor pictogrambewerking en superresolutie via afbeeldingsstapeling (Chasys Draw IES Artist), een multi-threaded afbeeldingsbestandconvertor (Chasys Draw IES Converter) en een snelle afbeeldingsviewer (Chasys Draw IES Viewer), met RAW-beeldondersteuning in alle componenten. De hele suite is UAC-bewust en is ontworpen om te profiteren van multi-coreprocessors, aanraakschermen en peninvoerapparaten. Chasys Draw IES wordt regelmatig bijgewerkt, met een nieuwe versie die elke 2 tot 3 maanden verschijnt. Als u Chasys Draw IES op een computer met een internetverbinding hebt geïnstalleerd, wordt u op de hoogte gesteld van updates zodra deze beschikbaar zijn.

0 stemmen