Home » Afbeeldingen & foto's » Screenshots

Gratis software om eenvoudig screenshots te maken


Screenshot Captor

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Screenshot Captor is een tool voor schermafbeeldingen die een aantal unieke functies biedt naast de standaard screenshot-opties. U kunt actieve vensters, geselecteerde regio's, vaste regio's of het volledige bureaublad vastleggen. De opname kan vervolgens worden uitgebreid met verschillende vervaging en schaduweffecten om delen van de opname te benadrukken, en u kunt ook een slagschaduw toevoegen aan de gehele afbeelding. Extra functies zijn onder meer het automatisch opslaan van bestanden, ondersteuning voor externe tools, het vastleggen van bladerpagina's en meer. Screenshot Captor kan afbeeldingen opslaan in gif, png, jpg, tiff en andere formaten.

1 stem

Snipaste

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac

Snipaste is een eenvoudige maar krachtige knip-tool, en stelt je ook in staat om de screenshot weer op het scherm vast te zetten. Download en start de applicatie, druk op F1 om te knippen en druk vervolgens op F3 om het als een zwevend venster te plakken. Dat is het! U kunt ook tekst- of kleurgegevens op het klembord converteren naar een zwevend afbeeldingsvenster. Zulke vensters kunnen worden ingezoomd, geroteerd, omgedraaid, doorschijnend gemaakt en zelfs doorklikken gemaakt! Als u een programmeur, een ontwerper of iemand bent die veel tijd voor de computer werkt, zult u verrast zijn hoe het u kan helpen uw werk efficiënter te doen!

1 stem

PicPick

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

PicPick is een toepassing voor het vastleggen van schermen met een capture-editor en verschillende meetinstrumenten op het scherm, waaronder een kleurkiezer, kleurenpalet, pixelliniaal, gradenboog, draadkruis en meer. Met dit programma kunt u het volledige bureaublad, actieve vensters, geselecteerde gebieden of vensterbedieningen vastleggen met een klik op een knop of via een sneltoets op het toetsenbord. De gemaakte afbeelding kan in de interne beeldeditor worden geladen voor verdere bewerking, opgeslagen als afbeeldingsbestand (JPG, PNG, GIF, BMP) of automatisch worden geüpload naar uw FTP-server (upload de afbeelding en kopieer de URL naar het klembord). De ingebouwde PicPick-afbeeldingseditor biedt een verscheidenheid aan hulpmiddelen om tekst, vormen, slagschaduwen, kaders en andere effecten aan uw afbeeldingen toe te voegen. Andere functies zijn ondersteuning voor scrollen op de pagina, aanpasbare sneltoetsen en meer.

1 stem