Home » Audio » Audio rippen

Gratis software audio cd's te rippen


CDex

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

CDex kan de gegevens direct (digitaal) extraheren uit een audio-cd, die meestal een CD Ripper of een CDDA-hulpprogramma wordt genoemd. Het resulterende audiobestand kan een eenvoudig WAV-bestand zijn (handig voor het maken van compilatie-audio-cd's) of de geripte audiogegevens kunnen worden gecomprimeerd met behulp van een audio-encoder zoals MP3, FLAC, AAC, WMA of OGG. Veel coderingsprogramma's worden ondersteund. Bovendien kunnen WAV-bestanden op de harde schijf worden geconverteerd naar een gecomprimeerd audiobestand (en omgekeerd). CDex ondersteunt ook veel indelingen voor audiobestanden, zoals de ID3V1- en ID3V2-tags, die automatisch kunnen worden ingevoegd als onderdeel van het rippingproces.

0 stemmen

Format Factory

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

FormatFactory is een bestandsconversie programma. Hiermee kunt u onder andere CD's omzetten naar digitale audiobestanden. Het programma is beschikbaar in meer dan 60 verschillende talen waaronder het Nederlands. gratis DVD's en CD's rippen, beschadigde audiobestanden repareren, multimediabestanden verkleinen,ondersteunt het converteren van veel verschillende bestandsformaten

1 stem

FreeRIP

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

FreeRIP MP3 Converter is een geavanceerde CD naar MP3 converter die boordevol functies zit. In de kern leest FreeRIP MP3 Converter audio van uw cd's en kunt u ze op uw computer opslaan in verschillende digitale indelingen, waaronder WMA-, MP3-, Ogg-, Wav- of FLAC-audiobestanden (dit proces staat bekend als het rippen van cd's of cd's) naar MP3-conversie en converter MP3). Het omzetten van uw CD-audiocollectie in digitale audiobestanden is een fluitje van een cent met FreeRIP MP3 Converter: download en installeer FreeRIP MP3 Converter, plaats uw audio-CD in het CD-station van uw computer, voer FreeRIP MP3 Converter uit en klik op de Rip-knop.

0 stemmen