Home » Audio » Management

Gratis software voor het beheren van uw audio collectie


MediaMonkey

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

MediaMonkey is een multifunctionele muziekmanager met veel handige hulpmiddelen. Het fungeert als een Music Manager, Scanner, Player, Encoder, Decoder, Converter, Grabber, Tagger, Renamer, Playlister, Locator, Cacher en meer. Het bevat krachtige scanfuncties van alle muziekbestanden, evenals een ingebouwde speler en encoder / decoder. Daarnaast kan Songs-DB ook tussen verschillende soorten bestanden converteren en (rip) data van audio-cd's extraheren. Extra hulpmiddelen zijn onder meer een bestandshernoemer, een ID-tageditor (lezen / schrijven) en een cachesysteem dat nummers van verwisselbare media in de cache opslaat en ingebouwde ondersteuning voor CDDb. Een gold versie is beschikbaar voor aankoop die aanvullende en verbeterde functies biedt.

1 stem

MusicBee

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Met MusicBee kunt u uw muziekverzameling beheren en organiseren. Je kunt je verzameling doorzoeken op artiest, album en genre en ook zoeken op trefwoord om het nummer te vinden waarnaar je op zoek bent. Als u muziekbestanden hebt met onvolledige of ontbrekende taggegevens, kan MusicBee automatisch de taggegevens voor u downloaden, samen met songteksten en albumhoezen. Het programma identificeert een track met behulp van de digitale geluidssignatuur, waardoor deze de gegevens kan ophalen, zelfs als uw MP3-bestanden helemaal geen tags hebben. Deze functie werkt verrassend goed. Andere functies zijn slimme afspeellijsten met de mogelijkheid om nieuwe muziek te vinden en te spelen op het web, dubbele verwijdering, geavanceerde bewerking van tags, mapbewaking, synchronisatie met draagbare apparaten, bibliotheekback-up, soundvisualizer, iTunes-import en veilige CD-ripping met ingesloten cuesheet AccurateRip-validatie .

1 stem

Helium music manager

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Waarom knoeien met veel verschillende tools voor het catalogiseren, taggen, afspelen of hernoemen van bestanden als je er maar een nodig hebt? Aan de slag met Helium is heel eenvoudig - installeer het eenvoudig en importeer vervolgens uw digitale audiobestanden. Nadat de eerste import is voltooid, kunt u beginnen met bladeren door uw verzameling met behulp van de verschillende bladermodus en werken met alle krachtige gereedschappen die zijn inbegrepen. Gebruik snel de krachtige zoekmogelijkheden om specifieke artiesten, albums of tracks te zoeken. Pas de gegevens van uw bestanden aan en corrigeer ze en beheer uw album en afbeeldingen van artiesten in een batch. Helium biedt vele snelle en eenvoudige handelingen om met je muziekcollectie om te gaan, maar daar blijft het niet bij. U kunt ook met Helium communiceren via de scripting-API. Met de scripting API kun je specifieke bewerkingen uitvoeren via c # scripts naar tracks, artiesten en albums in je verzameling.

1 stem