Home » Audio » Radio

Gratis software waarmee u naar de radio kunt luisteren


Screamer Radio

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Luister naar duizenden radiostations uit vele landen. Snel zoeken op naam of op een deel van de URL. Navigeren op tags. Selecteer uw favoriete radiostations. Maak verbinding met elk gewenst radiostation zolang je een URL hebt. Slaaptimer. Automatische stop na het afspelen is gedempt gedurende 10 minuten. Automatische stop wanneer desktopwerkruimte is vergrendeld

0 stemmen

TrayRadio

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Tray Radio is een kleine radiospeler die in het systeemvak wordt uitgevoerd en snelle toegang biedt tot een verscheidenheid aan internationale radiostations. U kunt met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak klikken om uw radiostation te selecteren op land of om snel uw favoriete stations te starten met een enkele klik. Tray Radio kan worden gebruikt om de huidige weergave op te nemen en op te slaan als MP3-bestand naar uw harde schijf. Andere functies zijn onder andere een ingebouwde mediaspeler voor het afspelen van uw lokale bestanden, favoriete zenders, sneltoetsen voor een muisloze bediening, ingebouwde Equalizer en een infobanner die de huidige informatie over de song / artiest op de taakbalk weergeeft. Tray Radio is vooraf geconfigureerd met stations uit België, Duitsland en Nederland, u kunt handmatig uw eigen radiozenders toevoegen vanuit het configuratiemenu.

0 stemmen

StreamWriter

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Met streamWriter kunt u muziek opnemen die wordt uitgezonden door duizenden internetradiostations en deze opslaan als individuele MP3-bestanden. Wat streamWriter anders maakt, is dat het niet zozeer een luisterhulpmiddel is (hoewel je dat wel kunt doen), maar een volledig functionele automatische opnametool die meerdere streams tegelijk kan monitoren en automatisch de nummers opneemt waarnaar je op zoek bent. U kunt een verlanglijstje maken in de opgenomen kaarten of nummers zoeken op titel en deze aan uw lijst toevoegen. Selecteer een of meer stations waarvan u streamWriter wilt controleren en deze zal automatisch een nummer opnemen als het op uw verlanglijstje staat. U kunt ook plannen dat de opname dagelijks of wekelijks terugkeert. Andere functies zijn onder meer het overslaan van advertenties, ignorelist, audioconversie, opties voor het hernoemen van bestanden, bandbreedtecontrole en meer.

0 stemmen