Home » Bestanden » Bestandsbeheer

Gratis software om eenvoudig bestanden te beheren


FreeCommander XE

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

De interface van FreeCommander is gebruiksvriendelijk en aanpasbaar Twee panelen die naast elkaar of onder elkaar zijn geplaatst Voor elk paneel kunt u een boomstructuur weergeven Driveselectie als keuzelijst met invoervak of bar FreeCommander heeft een geïntegreerde DOS-opdrachtprompt De meeste functies kunnen eenvoudig worden gestart met Shortcuts Bestandsnamen en paden kunnen naar het klembord worden gekopieerd Drag & Drop-ondersteuning voor de bestandsbewerkingen Windows of Norton Commander selectiemodus Het programma kan door de gebruiker worden aangepast voor verschillende opties.

1 stem

Multicommander

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Multi Commander is een geavanceerd bestandsbeheerprogramma dat kan worden gebruikt in dual-modus of single panel-modus. Naast de standaard bestandsbeheerfuncties biedt het programma een breed scala aan geavanceerde opties waarmee u uw bestanden op veel verschillende manieren kunt beheren, filteren en manipuleren. Het programma is even wennen, de meeste opdrachten zijn beschikbaar via knoppen en menu's in plaats van rechtsklikopties, en sommige configuratieopties zijn beschikbaar via een tabblad, andere via afzonderlijke dialoogvensters. Als je eenmaal over deze kleine eigenaardigheden heen bent, heeft Multi Commander veel te bieden. Het is zeer aanpasbaar, u kunt uw eigen opdrachtknoppen maken, kiezen uit verschillende interface-indelingen, door de gebruiker gedefinieerde opdrachten maken, menu-opties aanpassen en nog veel meer. Enkele van de geavanceerdere functies zijn bestandsherkenning, beeldconversie, EXIF- en meta-tag-extractie, aanpassingen van de bestandsdatum, filteren van bestanden met één klik, tekstconversies, mapvergelijking en nog veel meer.

1 stem

Q-Dir

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Snelle en gemakkelijke toegang tot uw harde schijven, netwerkmappen, USB-sticks, floppydisks en andere opslagapparaten. Q-Dir is een geweldig alternatief bestandsbeheer voor Windows met een verbazingwekkende Quadro-View-techniek. U hoeft uw gebruikelijke werkgewoonten, slepen en neerzetten, weergavetypen en andere standaardfuncties van uw huidige bestandsbeheerder niet op te geven. Nee! Q-Dir geeft je extra handige functies om je gelukkig te maken. Bespaar tijd door het verminderen van muisklikken en handbewegingen. Q-Dir hoeft niet te worden geïnstalleerd en kan eenvoudig vanaf elke locatie worden uitgevoerd, zoals op het bureaublad, en kan worden uitgevoerd op een kleine USB-stick of ander geheugenapparaat.

1 stem