Home » Bestanden » Dubbele bestanden zoeken

Gratis software om dubbele bestanden te zoeken


Duplicate File Finder

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Duplicate File Finder is een hulpmiddel dat is ontworpen om dubbele bestanden te vinden en te verwijderen via thuis- en bedrijfsnetwerk terwijl er geen software op een andere computer is geïnstalleerd. Snelle byte-naar-byte vergelijking geeft u de juiste resultaten en het zoekt naar dubbele bestandsinhoud, ongeacht de bestandsnaam. Een lijst met dubbele bestanden kan worden verwijderd, verplaatst of gekopieerd. Het kan gemakkelijk dubbele bestanden op uw harde schijven vinden, zodat u ze kunt verwijderen om kostbare schijfruimte vrij te maken.

1 stem

CloneSpy

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Download je vaak bestanden van internet? Is uw harde schijf vol met deze bestanden? Heb je je ooit afgevraagd welke bestanden je meerdere keren hebt gedownload? CloneSpy kan u helpen ruimte vrij te maken op de harde schijf door dubbele bestanden te detecteren en te verwijderen. Dubbele bestanden hebben exact dezelfde inhoud, ongeacht hun naam, datum, tijd en locatie. Bovendien kan CloneSpy bestanden vinden die niet exact identiek zijn, maar dezelfde bestandsnaam hebben. Misschien hebt u verschillende versies van een bestand en wilt u ze allemaal vinden en de oudere versies verwijderen. CloneSpy kan ook bestanden met een lengte nul vinden. Dit zijn bestanden zonder inhoud.

1 stem

AllDup

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

AllDup is een freeware-tool voor het zoeken en verwijderen van bestand duplicaten op uw computer. Het snelle zoekalgoritme vindt duplicaten van elk bestandstype, bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, muziek of films. Met de krachtige zoekmachine kunt u duplicaten vinden met een combinatie van de volgende criteria: Bestandsnaam, Bestand extensie, Bestandsgrootte, Bestandsinhoud, Bestandsdatums, Bestandsattributen, Harde links en Vergelijkbare afbeeldingen.

1 stem