Home » Bestanden » Op Cd, Dvd en Blu-Ray branden

Gratis software voor het branden van bestanden


Ashampoo  Burning Studio 2019 FREE

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Ashampoo Burning Studio 2019 is een krachtige software voor het branden van schijven voor cd-, dvd- en Blu-ray-schijven. Kernfuncties omvatten het branden van bestanden, audio en video naar standaard lege schijven maar ook gespecialiseerde media zoals BDXL of M-Disc. Het ingebouwde rippen van schijven ondersteunt automatische detectie van tracknamen en audiobestanden kunnen eenvoudig worden omgezet in aangepaste audiodiscs, compleet met individueel ontworpen covers en inlays, evenals afspeellijsten voor eenvoudige weergave. Het programma kan ook schijven finaliseren om ze speelbaar te maken op oudere retail-spelers. Ashampoo Burning Studio 2019 biedt schijfoverspanningen die automatisch gegevens over meerdere volumes verspreiden en beperkingen voor de grootte voorkomen. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om hele verzamelingen foto's, documenten of nummers op schijf te branden. Gebruikers van schijfafbeeldingen zullen de ondersteuning voor ISO en CUE / BIN waarderen, samen met het geïntegreerde beeldvoorbeeld tijdens het maken en bladeren van schijfafbeeldingen. Ashampoo Burning Studio 2019 bevat ook back-upfuncties om gegevens van elk bestandstype op schijf, flashstation of externe harde schijf op te slaan. De back-uptool met één klik zorgt voor externe bestanden, bijvoorbeeld van USB-sticks of -tablets. Versie 2019 bevat ook een ontwerprevisie en wachtwoordbeveiliging voor gebrande schijven.


Gratis registratie vereist na 10 dagen.

0 stemmen

BurnAware Free

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

BurnAware is een volwaardige, gebruiksvriendelijke brandsoftware waarmee gebruikers alle soorten bestanden zoals digitale foto's, afbeeldingen, archieven, documenten, muziek en video's naar cd's, dvd's en Blu-ray Discs (inclusief M- Schijf) kunnen branden. Met BurnAware kunt u ook opstartbare of multisessieschijven, audio-cd's en video-dvd's van hoge kwaliteit maken, ISO-afbeeldingen maken en branden, schijven kopiëren en back-uppen, audiotracks uitpakken, gegevens wissen en controleren, gegevens herstellen van multisessies of onleesbare schijven .

0 stemmen

InfraRecorder

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

InfraRecorder is een Open Source CD / DVD-brandoplossing met een eenvoudig te gebruiken interface en een geavanceerde reeks functies waarmee u schijven voor gegevens, audio, video en mixed-mode en schijf images (ISO en BIN / CUE) kunt maken. Het converteert automatisch uw muziekbestanden naar het juiste formaat voor audio-cd's die op elke standaard cd-speler kunnen worden afgespeeld. U kunt ook schijven kopiëren, herbeschrijfbare schijven wissen op vier verschillende manieren, werken met multisessie-schijven en meer.

0 stemmen

cdburnerXP

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

CDBurnerXP is een eenvoudig te gebruiken software voor het branden van cd's / dvd's om cd's en dvd's te branden, waaronder Blu-Ray en hd-dvd's. Het programma kan ook schijven rechtstreeks van een ISO-imagebestand schrijven en de afbeelding opslaan als een ISO-imagebestand (* .iso). U kunt gegevens- en audio-cd's maken en het ondersteunt Burn-Proof-technologie, multisessie-schijven, import van ISO-afbeeldingen en meer. Naast de functies voor het branden van schijven, biedt CDBurnerXP ook de mogelijkheid audio-cd's te rippen, WAV-bestanden te normaliseren, MP3-bestanden te coderen, schijven te wissen en meer. Het programma kan ook .bin en .nrg (Nero) afbeeldingen converteren naar .ISO-indeling.

0 stemmen