Home » Bestanden » Synchronisatie

Gratis software om bestanden te synchroniseren


SyncBack

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

SyncBack is een flexibel en vrij krachtig back-up- en synchronisatieprogramma waarmee back-upkopieën van uw bestanden en mappen kunnen worden bijgehouden of gesynchroniseerd, zodat beide locaties altijd een volledige kopie hebben (bijvoorbeeld Laptop / pc).Het biedt verschillende soorten acties waarmee u kunt kiezen hoe oudere en nieuwere bestanden worden verwerkt, welke bestanden moeten worden uitgesloten (per masker) en meer. Het programma biedt een standaard bestandsvergelijking op basis van de datum en de grootte, evenals de optionele MD5-controlesom, die zelfs de kleinste wijzigingen in bestanden zal detecteren. SyncBack ondersteunt ook geplande projecten, FTP- en zip-compressie van back-ups, evenals netwerkaanmelding, simulatieruns en meer.

0 stemmen

Allway Sync

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows Portable

Allway Sync gebruikt innovatieve synchronisatie-algoritmen om uw gegevens te synchroniseren tussen desktop-pc's, laptops, USB-stations, externe FTP / SFTP- en WebDAV-servers, verschillende online gegevensopslagplaatsen en meer. Gegevenscompressie en -versleuteling worden ondersteund. Het combineert kogelvrije betrouwbaarheid met een uiterst eenvoudig te gebruiken interface. Allway Sync kan ook uw pc-gegevens synchroniseren met een Mac via Sync Gateway. Geef onafhankelijke synchronisatieparameters op voor een willekeurig aantal sets mappen (meerdere taken).

0 stemmen

PureSync

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

PureSync is een back-up- en synchronisatiesoftware voor bestanden die automatisch een back-up van uw belangrijke bestanden kan bewaren, bestanden van uw digitale camera kan importeren en de inhoud van meerdere mappen kan synchroniseren. Het programma biedt een stapsgewijze wizard om uw back-up- en synchronisatietaken te configureren en geavanceerde opties in te stellen, zoals bestandsuitsluitingen, conflictbeheer, vergelijkingsopties en meer. U kunt kiezen om de back-ups handmatig uit te voeren als dat nodig is of automatisch volgens een regelmatig schema. Het programma kan uw bestanden ook automatisch synchroniseren wanneer wordt gedetecteerd dat ze zijn gewijzigd of wanneer een specifiek apparaat (bijvoorbeeld een USB-station) is aangesloten of een bepaalde map is gevonden.

0 stemmen