Home » Bestanden » Verwijderde bestanden

Gratis software voor het terug halen van verwijderde bestanden


Recuva

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Per ongeluk een belangrijk bestand verwijderd? Verloren bestanden na een computercrash? Geen probleem - Recuva herstelt bestanden van uw Windows-computer, prullenbak, digitale camerakaart of MP3-speler! In tegenstelling tot de meeste hulpprogramma's voor het herstellen van bestanden, kan Recuva bestanden herstellen van beschadigde of nieuw geformatteerde schijven. Meer flexibiliteit betekent een grotere kans op herstel. Voor die moeilijk te vinden bestanden heeft Recuva een geavanceerde deep scan-modus die je schijven doorzoekt om sporen van bestanden te vinden die je hebt verwijderd. Soms wil je dat een bestand voorgoed verloren gaat. Recuva's veilige overschrijffunctie maakt gebruik van schrappingstechnieken in de industrie en militaire standaard om ervoor te zorgen dat uw bestanden gewist blijven.

1 stem

Wise data recovery

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Wise Data Recovery is een gratis data recovery-software om uw dataverliesproblemen op te lossen. Of u nu per ongeluk sommige bestanden hebt verwijderd, een drive hebt geformatteerd of een systeemcrash hebt gehad en sommige bestanden bent verloren, het kan verloren bestanden terughalen van de harde schijf, externe harde schijf, USB-stick, geheugenkaart, digitale camera, mobiele telefoon, mp3-speler en andere opslagmedia. Met geavanceerd algoritme kan Wise Data Recovery het scanproces in enkele seconden voltooien, wat u veel tijd bespaart. U kunt ook uw herstelbestandstypen kiezen of zoekwoorden invoeren voordat u gaat scannen om de zoekresultaten te verfijnen en meer tijd te besparen. Wise Data Recovery scant niet alleen op verloren bestanden, maar analyseert ook de mogelijkheid om ze te herstellen. Vervolgens worden details en herstelmogelijkheden van de bestanden weergegeven voordat u besluit ze te herstellen.

1 stem

Puran file recovery

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Puran File Recovery stelt u in staat om per ongeluk verwijderde bestanden en / of verloren partities te herstellen. In tegenstelling tot veel gratis herstelprogramma's biedt Puran een Deep Scan-optie die meer tijd in beslag neemt, maar waarmee je bestanden kunt herstellen, zelfs als de drive is geformatteerd. De interface is eenvoudig en duidelijk, u hoeft alleen de stationsaanduiding of fysieke schijf te selecteren waarvan u wilt herstellen en het scanproces starten. Puran File Recovery zal een lijst maken van alle bestanden die worden gevonden, samen met hun conditie (Good, Poor of Excellent), waarmee het potentieel van succesvol herstel wordt aangegeven. U kunt dan kiezen om ze allemaal te herstellen of alleen diegene die u selecteert. Andere functies zijn voorbeeldweergave, ondersteuning voor RAW-stations, evenals aanpasbare bestandsindelingen en gegevenspatronen.
Het programma ondersteunt FAT 12/16/32 en NTFS die de meeste opslagmedia dekken, inclusief harde schijven, USB-drives, geheugenkaarten, CD / DVD en vele mobiele apparaten.

1 stem

Disk Drill

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac

Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Met Disk Drill kun je verwijderde bestanden terughalen in Windows en Mac binnen enkele minuten. Elk opslagapparaat dat aangesloten kan worden op je Windows PC wordt deze gratis software gescand. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om data te verliezen. Disk Drill voor Windows is altijd handig: bij het per ongeluk legen van de Prullenbak, virus aanval of uitvallen van de pc, schade en dergelijke. Wanneer je Disk Drill geinstalleerd hebt kan deze verwijderde bestanden herstellen verwijderde berichten terughalen. Je hebt een goede kans om verwijderde mappen terug te halen. Alleen het terug halen van de eerste 500 MB is gratis.

0 stemmen