Home » Besturingssysteem » All-in one cleaners

Gratis alles in 1 systeem schoonmaak software


Glary Utilities

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable
Glary Utilities Free is een alles-in-één pakket dat een verscheidenheid aan systeemtools bevat waarmee u uw pc kunt reinigen van ongewenste bestanden, internettraces kunt verwijderen, ongeldige registervermeldingen kunt vinden, opstartprogramma's kunt beheren, het systeemgeheugen kunt optimaliseren, het register kunt defragmenteren en meer. Het programma bevat ook een inspecter voor de schijfruimte om grote mappen en bestanden te lokaliseren, een Context Menu Manager om ongebruikte rechtsklikopties voor bestanden en mappen en een dubbele bestandszoeker uit te schakelen. Andere functies zijn onder meer en Internet Explorer Assistant, een Privacy Shredder voor het veilig verwijderen van bestanden, een bestand om de verwijdering ongedaan te maken en een coderings / decoderingstool.
1 stem

Advanced SystemCare

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable
Advanced SystemCare 11 ruimt uw PC dagelijks op zodat uw computer optimaal blijft werken. Dit krachtige programma verwijdert junk files, tijdelijke bestanden, restbestanden, ongeldige snelkoppelingen en opgestapelde registerbestanden met maar 1-klik. De nieuwe schijfoptimalisatie technologie maakt meer vrije ruimte beschikbaar op de harde schijf en verbetert de schijfprestaties. Er is niets frustrerender dan een trage computer! Advanced SystemCare 11 zorgt voor een snellere opstarttijd en razendsnelle internetverbinding zodat u zich niet meer hoeft te storen aan het lange wachten tijdens het opstarten van het systeem, het langzaam laden van webpagina’s, trage downloadsnelheden en andere problemen. Dagelijks wordt er nieuwe kwaadaardige software gemaakt die uw systeem kunnen verstoren. Advance SystemCare 11 biedt de meest krachtige bescherming tegen het stelen van privacy, achterlaten van privacysporen, hacken, malware, kwaadaardige wijzigingen van uw startpagina en verwijdert opdringerige advertenties, reclame en pop-ups.
1 stem

Wise Care 365

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable

Wise Care 365 is een alles-in-één systeemhulpprogramma dat uw computer controleert op veelvoorkomende ongewenste bestanden, ongeldige registervermeldingen en mogelijke prestatiewijzigingen. Na de eerste scan krijgt uw computer een score "Gezondheidindex" toegewezen en kunt u de items bekijken waarvan wordt gesuggereerd dat ze worden gerepareerd en de correcties toepassen. Als er problemen zijn die u liever niet ongemoeid laat, kunt u de scaninstellingen aanpassen en sluit ze uit. In plaats van de scan "alles repareren" uit te voeren, kunt u ook de meegeleverde hulpprogramma's gebruiken en uw computer handmatig scannen op geselecteerde problemen. Andere functies zijn registerdefrag, veilig verwijderen van bestanden, een opstartmanager, systeemoptimalisatie-tweaks, schijfdefragmentatie, automatische registerback-up en een optie om automatisch scannen en opschonen in te plannen.

1 stem

Ccleaner

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Android

Is uw computer traag? Naarmate het ouder wordt, verzamelt het ongebruikte bestanden en instellingen die ruimte op de harde schijf in beslag nemen waardoor het langzamer en langzamer wordt. CCleaner ruimt deze bestanden op en maakt het meteen sneller. Adverteerders en websites volgen uw gedrag online met cookies die op uw computer blijven. CCleaner wist de zoekgeschiedenis en cookies van uw browser, zodat uw surfgedrag op het internet vertrouwelijk blijft en uw identiteit anoniem blijft. Na verloop van tijd kan je register vol raken met fouten en kapotte instellingen die tot crashes leiden. De gepatenteerde registry cleaner van CCleaner ruimt deze rommel op om uw pc stabieler te maken. Veel programma's werken stil op de achtergrond wanneer u uw computer opstart. CCleaner helpt u aan het werk te gaan of sneller te spelen door u onnodige programma's uit te schakelen.

1 stem

PrivaZer

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable

PrivaZer is een privacyschoonmaakmiddel dat uw computer scant en u een volledig rapport biedt over alle computer- en internetsporen die u op uw pc kunt vinden. U kunt de resultaten in detail bekijken en ervoor kiezen ze veilig van uw schijf te wissen. Onomkeerbare opschoning door overschrijving technieken. Grondige opruiming van uw pc en opslagapparaten Smart overschrijven: PrivaZer herkent automatisch uw type opslagapparaat en past zijn overschrijf algoritmen aan op het opslagmedium (magnetische schijf, SSD, enz.). Privacybescherming PrivaZer voorkomt herstel van uw activiteiten. Weet je wat er nog steeds is van je vorige activiteiten? Wanneer u uw pc gebruikt (thuis of op kantoor), op internet gaat, een video bekijkt, downloadt, bestanden kopieert / verwijdert op uw pc, installeert / verwijdert of software gebruikt, enz., Laat u altijd gevoelige sporen na

1 stem

System Mechanic

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows

System Mechanic Free zorgt ervoor dat uw pc op topprestaties en stabiliteit blijft werken met geavanceerde functies voor pc-optimalisatie, reparatie en onderhoud. Met behulp van veilige en effectieve tools lost het registerproblemen op, defragmenteert het harde schijven, ruimt het ongewenste bestanden op, versnelt het downloads, verhoogt het de Windows-snelheid en zorgt het voor maximale continue stabiliteit van het systeem. Consequent top-rated sinds 1998, deze bekroonde prestatie-oplossing is gebruikt om meer dan 75 miljoen pc's wereldwijd probleemloos te houden en als nieuw te laten werken. System Mechanic Free levert essentiële functies die automatisch fouten, vertragingen en crashes oplossen

 

 • Gratis registratie door invoeren van uw email adres is verplicht om het programma te kunnen gebruiken.
 • Veel functies zijn alleen beschikbaar in de pro versie.
1 stem