Home » Besturingssysteem » Back-up

Gratis systeem back-up software


Macrium Reflect

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
Gratis back-up, disk imaging en klonen oplossing voor persoonlijk en commercieel gebruik. Bescherm uw gegevens, upgrade uw harde schijf of probeer nieuwe besturingssystemen in de veilige wetenschap dat alles veilig is opgeslagen in een gemakkelijk te herstellen back-upbestand. Macrium Reflect ondersteunt back-up naar lokale, netwerk- en USB-drives. Maak live-afbeeldingen van een actief Windows-besturingssysteem. Blader door de back-upinhoud in Windows Verkenner. Door schijfkopieën te gebruiken in plaats van eenvoudige bestandsback-ups, kunt u uw systeem in dezelfde staat herstellen in het geval van een systeemcrash of een hardwarefout.
1 stem

PureSync

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
PureSync is een back-up- en synchronisatiesoftware voor bestanden die automatisch een back-up van uw belangrijke bestanden kan bewaren, bestanden van uw digitale camera kan importeren en de inhoud van meerdere mappen kan synchroniseren. Het programma biedt een stapsgewijze wizard om uw back-up- en synchronisatietaken te configureren en geavanceerde opties in te stellen, zoals bestandsuitsluitingen, conflictbeheer, vergelijkingsopties en meer. U kunt kiezen om de back-ups handmatig uit te voeren als dat nodig is of automatisch volgens een regelmatig schema. Het programma kan uw bestanden ook automatisch synchroniseren wanneer wordt gedetecteerd dat ze zijn gewijzigd of wanneer een specifiek apparaat (bijvoorbeeld een USB-station) is aangesloten of een bepaalde map is gevonden.
0 stemmen

Paragon  Backup & Recovery 17

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Paragon Backup & Recovery Free houdt uw pc en gegevens veilig! Hardwarefouten zoals defecte harde schijven, plotselinge systeemfouten na een programma-update, computervirussen en ransomware Trojaanse paarden vormen slechts enkele bedreigingen voor computergegevens. Een plotseling verlies van gegevens kan ervoor zorgen dat uw Windows-systeem niet meer functioneert. Erger nog: belangrijke documenten zoals je masterscriptie of je familiefoto's kunnen plotseling niet meer beschikbaar zijn. Paragon Backup & Recovery Free beschermt u tegen deze en andere bedreigingen. Veel back-updoelen, krachtige bestandsfilters, verschillende herstelopties, geïntegreerde WinPE-herstelomgeving. Intuïtieve interface, gemakkelijk te begrijpen software-assistenten, set-and-run: plan uw back-up één keer en voer deze automatisch uit.

1 stem