Home » Besturingssysteem » Defragmentatie

Gratis schijf defragmentatie software


Auslogics Disk Defrag

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
Het probleem: uw pc is langzamer en lijkt niet zo efficiënt te werken als vroeger. Eenvoudige, dagelijkse taken zoals het openen van bestanden of programma's lijken aanzienlijk langer te duren om uw pc te verwerken, waardoor u naar uw standby-scherm staart en wacht op actie. De oplossing: met één druk op de knop zal Auslogics Disk Defrag snel bestanden op uw harde schijf defragmenteren, de plaatsing van bestanden optimaliseren en de vrije ruimte consolideren om de hoogst mogelijke toegang tot gegevens te garanderen.
0 stemmen

Smart Defrag

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
Schijf defragmentatie is normaal gesproken de hoofdoorzaak voor langzame en onstabiele computer prestaties. Om uw harde schijf sneller te maken voor data toegankelijkheid en uitstekende schijf prestaties, zal Smart Defrag 5 efficiënte defragmentatie verzorgen voor de harde schijf en SSD door het optimaliseren van document plaatsing, multithreading defragmentatie en het consolideren van vrije ruimte. U kunt dan genieten van een betere game ervaring, en u kunt documenten twee keer sneller kopiëren dan eerst. Smart Defrag 5 verzorgt schijf defragmentatie als elk ander programma, maar het optimaliseert ook door slim uw documenten te stroomlijnen gebaseerd op de frequentie van gebruik. Met de nieuwste IObit schijf defragmenteer machine is het net zo veilig voor uw bestanden als het gebruik van Windows is. U kunt het gewoon installeren en daarna vergeten, Smart Defrag 5 zal voor u automatisch op de achtergrond werken zonder dataverlies.
0 stemmen

Disk SpeedUp

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Kleurrijke interface met grote, duidelijk gelabelde knoppen en tabbladen met het label Defrag Show en instellingen, die alle basisfuncties biedt, dus het is heel gemakkelijk te bedienen voor zowel beginners als professionals. Het kost slechts een paar seconden om uw hele schijf te scannen. Bovendien is het met meer geavanceerde instellingen om aan geavanceerde verzoeken te voldoen, intelligent. Het is zo ontworpen dat het de schijf defragmenteert en optimaliseert, zonder enige schade aan uw harde schijf en de gegevens erop.

0 stemmen