Home » Besturingssysteem » Netwerk

Gratis netwerk controle en herstel software


Complete Internet Repair

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable
We leven in een internettijdperk en met alle veelgebruikte technologieën komen er nieuwe problemen. Omdat services zoals Facebook, Twitter, YouTube, accounting, back-ups en documenteditors steeds populairder worden, kunnen de meeste mensen niet functioneren zonder internet. Maar wat te doen als uw internetverbinding kapot gaat. Ja zeker; een technicus is een optie, maar dit is een dure optie. Voer complete internetreparatie in. Complete Internet Repair is een gratis Open Source Power Tool om internetverbindingen te repareren en u binnen de kortste tijd weer aan de slag te krijgen. Houd er rekening mee dat het niet in staat is om hardwarefouten te herstellen of uw ISP in gebruik te nemen of nog niet. In het kort; Complete Internet Repair zal proberen uw internetverbinding te herstellen.
0 stemmen

Wifi Info View

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows portable
WifiInfoView scant de draadloze netwerken in uw regio en geeft uitgebreide informatie over hen weer, waaronder: netwerknaam (SSID), MAC-adres, PHY-type (802.11g of 802.11n), RSSI, signaalkwaliteit, frequentie, kanaalnummer, maximale snelheid, bedrijf Naam, routermodel en routernaam (alleen voor routers die deze informatie verschaffen) en meer . Wanneer u een draadloos netwerk selecteert in het bovenste deelvenster van dit hulpmiddel, geeft het onderste deelvenster de Wi-Fi-informatie-elementen weer die zijn ontvangen van dit apparaat, in hexadecimaal formaat. WifiInfoView heeft ook een samenvattingmodus, die een samenvatting van alle gedetecteerde draadloze netwerken weergeeft, gegroepeerd op kanaalnummer, bedrijf dat de router heeft gefabriceerd, PHY-type of de maximale snelheid.
0 stemmen

NetSetMan

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows

Met NetSetMan kunt u snel schakelen tussen vooraf geconfigureerde netwerkinstellingen. Het programma is ideaal voor mensen op de weg, die vaak verbinding maken met verschillende netwerken en hun netwerkinstellingen telkens moeten bijwerken of opnieuw configureren. NetSetMan elimineert de noodzaak van handmatige configuraties, u kunt eenvoudig verschillende profielen maken om uw netwerkconfiguratie op te slaan en vervolgens met één klik op de knop schakelen. NetSetMan kan configuratie-instellingen toepassen voor IP-adres Subnetmasker, Standaardgateway, WiFi, Printer, DNS-servers en meer.

0 stemmen

FileZilla

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable
 • Mac
 • Linux

FileZilla is een krachtige FTP / SFTP-client met veel functies. Het bevat een sitebeheerder om al uw verbindingsdetails en aanmeldingen op te slaan, evenals een Explorer-stijlinterface die de lokale en externe mappen toont en onafhankelijk kan worden aangepast. Het programma biedt ondersteuning voor firewalls en proxy-verbindingen, evenals SSL- en Kerberos GSS-beveiliging. Extra functies zijn onder meer: in leven houden, automatische ascii / binaire overdracht, downloadwachtrij, handmatige overdrachten, onbewerkte FTP-opdrachten en meer.

0 stemmen