Home » Besturingssysteem » Opstart managers

Gratis opstart (autorun) manager software


Autoruns

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
Dit hulpprogramma, dat de meest uitgebreide kennis heeft van automatisch startende locaties van elke opstartmonitor, toont u welke programma's zijn geconfigureerd om te worden uitgevoerd tijdens het opstarten of inloggen van het systeem en wanneer u verschillende ingebouwde Windows-toepassingen zoals Internet Explorer, Explorer en media start spelers. Deze programma's en stuurprogramma's bevatten degenen in uw opstartmap, Uitvoeren, RunOnce en andere registersleutels. Autoruns rapporteert Explorer-shell-extensies, werkbalken, browserhelperobjecten, Winlogon-meldingen, automatisch gestarte services en nog veel meer. Autoruns gaat veel verder dan andere hulpprogramma's voor automatisch starten.
2 stemmen

HiBit Startup Manager

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable
Met HiBit Startup Manager kunt u alle toepassingen, services en taken beheren die automatisch worden uitgevoerd wanneer uw computer opstart. U kunt ervoor kiezen geselecteerde startup-items uit te schakelen / te verwijderen of toe te voegen aan een vertragingstimer om uw initiële laadtijd te versnellen. Daarnaast kunt u met de rechtermuisknop op elk item en onderzoeksdetails klikken met Google, het bestand scannen met VirusTotal, items verplaatsen tussen verschillende opstartgroepen, krijg bestandsinformatie, bekijk gerelateerde registervermeldingen en meer. HiBit Startup Manager is niet alleen beperkt tot de gemeenschappelijke opstartsecties voor het register, maar laat u ook de processen inspecteren die automatisch worden gestart via Taakplanner of Windows Services. Andere functies zijn onder meer een Context Menu Manager, Startup Monitor (nvt in Portable-versie), Process Manager en geïntegreerde back-upfunctionaliteit.
1 stem

Autorun Organizer

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Met Autorun Organizer kunt u alle programma's beheren die zijn ingesteld om automatisch te worden uitgevoerd wanneer u Windows start. Het ondersteunt geplande lanceringen via Register, Taakplanner en de Opstartmap. U kunt de lijst met opstartitems bekijken, aanvullende details bekijken en ervoor kiezen om geselecteerde items uit de opstartconfiguratie te verwijderen. Bovendien kunt u ook individuele opstartvertragingen configureren, waardoor uw bureaublad iets sneller kan worden geladen zonder een opstartitem volledig te verwijderen. U kunt eenvoudig de autorun-volgorde opgeven, autorun-programma's opschorten en bepaalde autorun-items in- of uitschakelen om de Windows-prestaties en het laden te versnellen.

0 stemmen