Home » Besturingssysteem » Partitie maken

Gratis software om schijf partities te maken of beheren


MiniTool Partition Wizard

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
MiniTool Partition Wizard Free Edition is een rich-featured partitie magie, die is ontworpen om het schijfgebruik te optimaliseren en uw gegevens te beschermen. Het wordt geleverd met zoveel krachtige functies waarmee u uw harde schijf en partitie volledig kunt bedienen. Met de gebruiksvriendelijke interface en duidelijke richtlijnen kunt u de grootte van de partitie aanpassen, een schijf kopiëren, verloren partities scannen en het besturingssysteem eenvoudig en veilig naar SSD migreren. Breid de systeem partitie uit om een klein schijf ruimte probleem op te lossen door de functies "Verplaatsen / Grootte wijzigen" & "Partitie verlengen". Kopieer de schijf partitie voor een upgrade naar de harde schijf of voor gegevensback-up in het geval dat uw computer mogelijk een probleem ondervindt.
0 stemmen

AOMEI Partition Assistant

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
AOMEI Partition Assistant bevat meer dan 30 waardevolle functies, die het probleem "weinig schijfruimte" kunnen oplossen, het probleem van een irrationele schijfpartitie kunnen oplossen en een harde schijf opnieuw kunnen partitioneren zonder gegevens te verliezen. In één woord, het kan uw harde schijven en partities in de meest redelijke staat beheren. Bovendien, het ondersteunt je om OS te migreren naar SSD, harde schijf te kopiëren naar een andere HDD / SSD, schijf om te zetten tussen MBR en GPT, etc. Meerdere partitiebeheer: formaat wijzigen / verplaatsen Maken / verwijderen / formatteren / splitsen / uitlijnen / samenvoegen, etc. Multiple Partition Wizard: Partition Wizard, Disk Copy Wizard, Partition Copy Wizard, Partition Recovery Wizard, Startbare Wizard CD, enz. Uitbreiden. Andere functies: OS naar SSD of HDD migreren, harde schijf wissen, MBR herbouwen, Windows to Go Creator, integreren naar herstelomgeving, etc.
0 stemmen

Active@ Partition Manager

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Active@ Partition Manager is een freeware-toepassing die u helpt opslagapparaten en de logische schijfeenheden of partities die zij bevatten te beheren. U kunt partities op uw computer maken, verwijderen, formatteren en een naam geven zonder het systeem af te sluiten. De meeste configuratiewijzigingen worden onmiddellijk van kracht. Herkent volumes (partities) geformatteerd als FAT, NTFS, exFAT, ReFS, HFS +, Ext2 / Ext3 / Ext4, BtrFS, UFS, XFS, JFS. Bewerk en synchroniseer de opstartsectoren van FAT, exFAT, NTFS, UFS, HFS +, Ext2 / Ext3 / Ext4 en Partition Table. Rollback partitie lay-out wijzigingen, zoals create \ delete \ format partition en disk initialization. Wijs partitiekenmerken, stationsletter etc. toe of wijzig ze.

0 stemmen

Rufus

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Rufus is een klein, draagbaar hulpprogramma dat is ontworpen om opstartbare USB-flashstations te formatteren en te maken. Het kan worden gebruikt om USB-installatiemedia te maken van ISO-images die kunnen worden opgestart (Windows, Linux, UEFI, enz.) Of als een hulpprogramma op laag niveau om een pc zonder besturingssysteem op te starten. Het gebruik van het programma is eenvoudig - selecteer eenvoudig de USB-drive die u wilt formatteren en kies het partitieschema en bestandssysteem. Er zijn extra opties om slechte blokken te controleren en uitgebreide labels en pictogrambestanden (autorun.inf) te maken, evenals geavanceerde opties voor BIOS-compatibiliteit. Rufus ondersteunt zowel UEFI als GPT voor installatiemedia.

0 stemmen