Home » Besturingssysteem » Register

Gratis software om het Windows register op te schonen


Auslogics Registry Cleaner

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
Uw pc vertoont mogelijk tekenen van stabiliteitsproblemen, zoals bevriezing, crashes, fouten die optreden of vertraagde toepassing. Deze problemen kunnen uw computer moeilijk te gebruiken maken door de prestaties aanzienlijk te verminderen. Registry Cleaner zal uw Windows-register opschonen, repareren en optimaliseren om fouten en crashes te voorkomen, en om een soepele en stabiele werking te herstellen, zodat uw PC opnieuw bruikbaar zal zijn. Auslogics Registry Cleaner kan een automatische back-up van uw register maken voordat u wijzigingen aanbrengt, zodat u uw vorige register indien nodig kunt herstellen.
0 stemmen

Eusing Registry Cleaner

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable
Eusing Free Registry Cleaner is een gratis registerherstelprogramma waarmee u registerproblemen op een veilige manier kunt opschonen en repareren met een paar simpele muisklikken. Na het scannen en corrigeren van de ongeldige ingangen, zal uw systeem stabieler zijn en sneller werken. Voor maximale veiligheid maakt Eusing Free Registry Cleaner een back-up van de gerepareerde items. U kunt eventuele wijzigingen die zijn aangebracht met de software herstellen door Back-up van register register herstellen te kiezen.
0 stemmen

Wise Registry Cleaner

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Het register blijft groeien wanneer u Windows gebruikt, neemt ook de verouderde items in het register, die uiteindelijk zou leiden tot vermindering van de prestaties en zelfs systeem te laten crashen. Wise Registry Cleaner scant het Windows-register en vindt fouten en resterende items in het register en vervolgens reinigt of defragmenteert hen. Door het vaststellen van deze rest- en beschadigde items in het Windows-register, zal uw systeem sneller en stabieler draaien. Er wordt automatisch een back-up van het register gemaakt voordat er wordt schoongemaakt. U kunt het gebruiken om het register naar het vorige punt te herstellen, voor het geval u een systeemprobleem tegenkomt. U kunt ook op elk gewenst moment handmatig een volledige registerback-up of systeemback-up maken voordat u belangrijke systeem- of netwerkconfiguratiewijzigingen op uw pc aanbrengt.

0 stemmen