Home » Besturingssysteem » Uninstallers

Gratis uninstaller (de-installatie) om software te verwijderen


IObit Uninstaller

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
De computer staat vaak vol met programma’s die u niet of nauwelijks gebruikt worden. Deze programma’s nemen niet alleen maar veel ruimte in beslag, maar vertragen ook de maximale capaciteit van uw computer. Het vernieuwde IObit Uninstaller 7 verwijdert alle onnodige programma’s die uw systeem vertragen met maar 1-klik. Kwaadaardige plug-ins en toolbars worden uw vaak op uw browser geïnstalleerd en verzamelen uw persoonsgegevens of verwijzen u naar phishing websites zonder dat u het door heeft. IObit Uninstaller 7 detecteert kwaadaardige plugins, verwijdert advertenties in real-time en maakt het gemakkelijk om toolbars te deïnstalleren. De meeste uninstaller programma’s verwijderen lang niet alle achtergebleven resten van software. IObit Uninstaller 7 verwijdert alle verborgen resten van programma’s automatisch.
1 stem

Revo Uninstaller

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable
  • Android
Revo Uninstaller is een hulpprogramma voor het ongedaan maken van de installatie dat extra hulpprogramma's voor het opschonen van het systeem bevat. Het biedt een alternatieve interface voor het Windows Add / Remove-softwaredialoogvenster met webzoekopties, toegang tot registersleutels en enkele extra opdrachten. Het programma bevat ook een startup-manager om programma's die automatisch starten te inspecteren en uit te schakelen, evenals een privacyschoonmaakmiddel om internetsporen te verwijderen, een veilige verwijderingshulpprogramma en een optie om bestanden, mappen en registersleutels te vinden en te verwijderen die zijn achtergelaten tijdens het verwijderen. Revo Uninstaller wordt geleverd met een unieke `Hunter-modus` waarmee je een programma kunt deïnstalleren, informatie op het web kunt zoeken of andere acties kunt uitvoeren door een doel eenvoudig over het programma of snelkoppelingspictogram op je bureaublad te slepen.
1 stem

Wise Program Uninstaller

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Wise Program Uninstaller is de perfecte oplossing voor het verwijderen van Windows-software, zodat u programma's snel en volledig kunt verwijderen met behulp van de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. De ingebouwde scanengine scant en verwijdert alle links geassocieerde bestanden, mappen en registeritems na de de-installatie, en zorgt ervoor dat de software volledig van uw computer is verwijderd. Voor hardnekkige software of software met een verbroken uninstaller kunnen ze niet op de gebruikelijke manier worden gedeïnstalleerd. De optie 'Gedwongen verwijderen' van Wise Program komt van pas. Het scant uw systeem op alle bestanden en registers die aan deze software zijn gekoppeld en wist ze grondig, net zoals u de software nooit hebt geïnstalleerd.

1 stem