Home » Besturingssysteem » Windows optimalisatie

Gratis software om Windows aan te passen en optimaliseren


Tweaking.com

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable
Tweaking.com - Windows Repair is een hulpprogramma waarmee een groot deel van de bekende Windows-problemen kunnen worden opgelost, waaronder; registerfouten, bestandsrechten, problemen met Internet Explorer, Windows Updates, Windows Firewall en meer. Malware en slecht geïnstalleerde programma's kunnen uw standaardinstellingen wijzigen, waardoor uw machine slecht werkt - of erger. Met Tweaking.com Windows Repair kunt u de originele instellingen van Windows herstellen en veel van deze problemen herstellen. Malware en slecht geïnstalleerde of verwijderde programma's kunnen uw instellingen wijzigen, waardoor uw machine slecht, onverwachts of slechter werkt. Tweaking.com Windows Repair is een geavanceerd hulpprogramma waarmee een groot deel van deze bekende Windows-problemen kunnen worden opgelost
1 stem

TweakPower

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable
TweakPower is een alles-in-een suite die is ontworpen om u en alle computers van uw gezin op optimale snelheid en efficiëntie te laten werken. TweakPower is een intelligente softwaretool waarmee gebruikers hun besturingssystemen en programma's kunnen afstemmen op optimale prestaties. TweakPower beschermt gebruikers tegen pc-problemen en verhoogt tegelijkertijd de prestaties en beveiliging van hun computer. TweakPower bevat geavanceerde prestatie-optimizers, die u helpen om een snelle laadtijd van applicaties te bereiken, sneller werken en uw games vloeiender maken. Nu is het eenvoudiger dan ooit om een schone pc te krijgen. TweakPower kan snel Windows-, programma- en browser-rommel verwijderen, terwijl u uw register vernieuwt en enorme schijfruimteparken verwijdert. Bovendien helpen de eenvoudig te gebruiken wizards en diagnosehulpmiddelen u bij het vinden van kwetsbaarheden en fouten op uw computer. Ook inbegrepen is een Windows Repair-sectie om een grote meerderheid van bekende Windows-problemen op te lossen.
1 stem

Winaero Tweaker

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Winaero Tweaker is een universele tweaksoftware die Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10 ondersteunt. Het biedt een grote verscheidenheid aan gecategoriseerde tweaks, waaronder Uiterlijk, Boot en Logon, Desktop en Taakbalk, Inhoudmenu, Verkenner, Gebruikersaccounts, Privacy en meer. U kunt onder andere het Windows-kleurenschema en het aanmeldingsscherm aanpassen, opties en opdrachten toevoegen aan het rechtermuisknopmenu, Windows Explorer aanpassen, Windows stoppen met het installeren van ongewenste apps, Cortana uitschakelen, taakbalkminiaturen aanpassen of uitschakelen en nog veel meer. Elke aanpassing bevat een link naar een gedetailleerde online beschrijving die uitlegt welke instellingen zijn gewijzigd om het resultaat te bereiken.

0 stemmen

Ultimate Windows Tweaker

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows portable

Tweak uw Windows 10 en personaliseer uw computerervaring. Met verstandige aanpassingen kan uw systeem sneller, stabieler, persoonlijker en veiliger worden met slechts een paar muisklikken. Ultieme Windows Tweaker is als een TweakUI voor Windows 10. Hoewel je misschien toegang hebt tot deze allemaal via de Windows 10 Instellingen-app, de Register-editor of de Groepsbeleid-editor, maakt Ultimate Windows Tweaker het je gemakkelijker door alle handige tweaks aan te bieden zijn enige gebruikersinterface. Deze tweaker is slechts 495 KB groot en bevat meer dan 200 aanpassingen.

0 stemmen