Home » Beveiliging » Anti malware

Gratis anti malware software


Malwarebytes

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac
  • Android

Detecteert en verwijdert malware door gebruik te maken van geavanceerde anti-malware-, anti-spyware- en anti-rootkittechnologie. Scant op de allernieuwste en meest gevaarlijke bedreigingen zodat u onbezorgd beschermd bent. Stopt onbekende en bekende ransomware door middel van onze eigen allernieuwste technologie waarmee uw bestanden proactief worden beschermd. Dit is geen gewone decryptietool, maar een krachtige, allesomvattende verdediging waarmee ransomware wordt geblokkeerd. Daarmee bent u vandaag al beveiligd tegen de ransomware aanvallen van morgen!

0 stemmen

RogueKiller

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

RogueKiller is een op zichzelf staande anti-malwaretool die geavanceerde gebruikers kan helpen bij het verwijderen van een aantal moeilijk te verwijderen malware-infecties, met name valse beveiligingssoftware. Het programma kan bekende malwareprocessen beëindigen, zodat u ze handmatig kunt verwijderen of hulpprogramma's voor het verwijderen van derden kunt gebruiken om de taak te voltooien. RogueKiller kan ook uw HOSTS-bestand herstellen, evenals DNS- en proxy-instellingen, die vaak worden aangepast door frauduleuze applicaties. RogueKiller is in staat om malware te beëindigen, zoals de valse parasiet Internet Security die voorkomt dat u andere applicaties uitvoert. Zodra RogueKiller het pad heeft verwijderd, moet u een volledig uitgerust antivirusprogramma of malware-verwijderaar gebruiken om de infectie te verwijderen.

0 stemmen

NoBot

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows portable

NoBot is een kleine, draagbare tool die is ontworpen om de nieuwste bedreigingen voor spyware en malware te vinden en te verwijderen. Het programma scant het Windows-register en zoekt ook naar verdachte bestandspaden en het kan optioneel samenwerken met VirusTotal om verdachte bestanden te laten analyseren. Er is een Pro-versie beschikbaar die ook kan controleren op module-injectie, opstarttaken en meer, maar hiervoor is een betaalde upgrade vereist. Als NoBot verdachte programma's vindt, kunt u ervoor kiezen om ze te negeren (in geval van een vals positief bericht) of ze op te ruimen. NoBot is gemakkelijk te gebruiken en kan nuttig zijn als een second opinion of snelle controle, maar vanwege de beperkte scanfuncties van de gratis versie, beschouwen we het niet als uw primaire malwarescanner.

0 stemmen