Home » Beveiliging » Anti ransomware

Gratis anti ransomware software


Acronis Ransomware Protection

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Ransomware valt iemand elke 10 seconden aan. Wees geen slachtoffer. Deze gratis tool levert bewezen, krachtige bescherming tegen ransomware zoals Petya, WannaCry en Osiris en is volledig compatibel met alle toonaangevende anti-malware-oplossingen. Ransomware-virussen kunnen uw systeem niet infecteren met Acronis. Deze technologie bewaakt uw systeem in realtime, onderscheidt normale activiteiten van verdachte functies zoals ongeautoriseerde codering. Door slecht gedrag te herkennen, ontdekt het ransomware of de stam bekend is of niet. Als een proces wordt betrapt terwijl het probeert uw bestanden te coderen of kwaadaardige code in uw systeem te injecteren, stopt Acronis voordat er schade is aangericht. U krijgt meteen bericht dat er iets verdachts is gevonden. Vervolgens kunt u de activiteit blokkeren of toestaan dat deze wordt voortgezet. Acronis vereist wel dat u een account maakt en inlogt.

0 stemmen

RansomStopper

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

RansomStopper is een tool die is ontworpen om u te helpen het beveiligingsniveau van uw systeem te verhogen door potentiële bedreigingen te detecteren die meestal niet worden ontdekt door antivirusoplossingen, zoals in de meeste gevallen met ransomware. Het wordt geleverd met een zelfstudie met gedetailleerde informatie over elk menu en voert zelfs een testwaarschuwing uit, zodat u weet wat u kunt verwachten als u moet omgaan met een ransomware-aanval. Het hulpprogramma blokkeert niet alles, maar stelt u eerder in staat te bepalen of de waarschuwing een daadwerkelijke bedreiging is. Vervolgens kunt u de websites die u regelmatig bezoekt op de witte lijst plaatsen en alle websites die u niet eens hebt bekeken. Ransomstopper vereist een registratie met naam en email adres.

0 stemmen

Bitdefender Ransomware Recognition Tool

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Ransomware heeft de krantenkoppen al sinds 2014 gepakt. Hoewel de meeste ransomwareaanvallen niet kunnen worden verslagen, maakt en update Bitdefender ransomware-decoderingstools voor gezinnen die kwetsbare versleutelingsalgoritmen hebben of waarvoor een hoofddecoderingssleutel is gelekt. Deze tool analyseert zowel de losgeldbrief als de gecodeerde bestandsmonsters om de stam van ransomware te identificeren en suggereert een decoderingstool voor de geïdentificeerde familie, als zo'n tool beschikbaar is. Als u Bitdefender Ransomware Recognition Tool wilt gebruiken, kiest u eenvoudigweg het pad van de losgeldnoot of de gecodeerde bestandsmap en klikt u op scannen. De tool gaat aan de slag om de ransomware te identificeren. In sommige gevallen kan de ransomware niet worden geïdentificeerd en wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Er zullen ook gevallen zijn dat het varianten zal vinden die bepaalde eigenschappen delen en alle mogelijke ransomware met een vertrouwensindicator zullen weergeven.

0 stemmen