Home » Beveiliging » Anti spyware

Gratis anti spyware software


Spybot - Search & Destroy

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Spybot - Search and Destroy is een adware- en spyware-detectie- en verwijderingstool die uw systeem tegen verschillende malware, keyloggers en andere kwaadaardige programma's kan beschermen. Het biedt een on-demand scanoptie, evenals real-time bescherming, browserimmunisatie en hulpmiddelen voor geavanceerde gebruikers. U kunt een volledige systeemscan uitvoeren, die enige tijd kan duren, of een bestandsscan gebruiken om het scannen naar een specifieke map te beperken. Naast het scannen van malware biedt Spybot een verscheidenheid aan geavanceerde tools waarmee geavanceerde gebruikers manuele systeeminspecties kunnen uitvoeren door opstartgebieden, browserinvoegtoepassingen, HOSTS-vermeldingen en andere systeeminstellingen te onderzoeken. Andere kenmerken zijn een Rootkit-scanner, systeemrapporten, veilig vernietigen van bestanden en meer.

0 stemmen

SpywareBlaster

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

SpywareBlaster voorkomt de installatie van veel zogenaamde spyware-, adware- en malwareprogramma's door de CLSID's van populaire Spyware ActiveX-besturingselementen uit te schakelen en voorkomt ook dat de installatie van een van deze via een webpagina wordt uitgevoerd. Hiermee kunt u Internet Explorer uitvoeren met Active-X ingeschakeld, maar het zal nooit downloaden of u zelfs vragen om een ​​van de bekende ActiveX-besturingselementen. Alle andere Active-X-besturingselementen of plug-ins werken prima. De SpywareBlaster-database bevat informatie over deze bekende spyware Active-X-besturingselementen en kan worden bijgewerkt met een klik op een knop. In de toepassingsvensters wordt een lijst weergegeven met alle besturingselementen die kunnen worden gedetecteerd (dit is geen lijst met wat op uw computer is gevonden). SpywareBlaster kan niet detecteren of een van de bekende objecten al op uw systeem is geïnstalleerd, maar als u dat wel doet, worden ze uitgeschakeld. Met dit programma kun je ook een momentopname maken van je computer (bepaalde instellingen) in schone staat en later veel wijzigingen terugdraaien die zijn aangebracht door spyware en browserkapers.

0 stemmen

SUPER AntiSpyware

Taal

  • Engels

Nederlands

  • Windows

SUPERAntiSpyware scant uw computer op bekende Spyware, Adware, Malware, Trojans, Dialers, Worms, KeyLoggers, HiJackers en vele andere soorten bedreigingen en stelt u in staat deze te verwijderen of in quarantaine te plaatsen. Het biedt dagelijkse (handmatige) definitie-updates, evenals bescherming tegen kapbaarheden op de homepage en aanpasbare scanopties. Verder bevat het programma een reparatiefunctie waarmee u verschillende instellingen kunt herstellen die vaak worden gewijzigd door malware-programma's, maar meestal niet worden gecorrigeerd door eenvoudigweg de parasiet te verwijderen. De gratis versie mist real-time bescherming, geplande scans en automatische updates, evenals verschillende andere geavanceerde opties.

0 stemmen