Home » Beveiliging » Firewall

Gratis firewall software


ZoneAlarm

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

ZoneAlarm biedt essentiële bescherming voor internetgebruikers. Door de veiligheid van een dynamische firewall te combineren met totale controle over toepassingen voor internetgebruik, biedt ZoneAlarm bescherming tegen indringers. Zodra u ZoneAlarm vertelt hoe u uw computer gebruikt, staat de firewall alleen verkeer toe dat u goedkeurt en initieert. Het controleerd programma's op verdacht gedrag tijdens het opsporen en stoppen van internetaanvallen. Onze firewall beschermt u tegen schadelijke programma's en stelt u in staat om uzelf onzichtbaar te maken voor hackers door gebruik te maken van de volledige Stealth-modus.

0 stemmen

Comodo firewall

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

De gratis firewall van Comodo is uw eerste verdedigingslaag tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, hackers en alle internetbedreigingen. Comodo's Firewall gebruikt Default Deny Protection om te voorkomen dat er dreigingen optreden, in plaats van ze te detecteren wanneer het al te laat is. Wanneer een onbekend stukje software op uw systeem wordt geïntroduceerd, verwijst Comodo Firewall ernaar naar een lijst met meer dan 15 miljoen vertrouwde bestanden en toepassingen. Als het bestand dat om toegang vraagt in de lijst voorkomt, kan Comodo Firewall er zeker van zijn dat het veilig is voor uw computer om het uit te voeren. Zo niet, dan zal Comodo Firewall u waarschuwen dat een mogelijk schadelijk bestand probeert uw pc binnen te gaan.

0 stemmen

GlassWire

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

GlassWire is een gelikte gratis firewall die u precies laat zien welke programma's gegevens verzenden en ontvangen via uw netwerk, en hoeveel, waardoor het gemakkelijk is om iets ongewoons te identificeren. Er is een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar, die in eerste instantie alarmerend lijkt, maar je kunt alle logboeken van GlassWire binnen enkele seconden wissen. U ontvangt een melding wanneer een nieuwe toepassing of service internettoegang wil, en u kunt deze met één klik toestaan of blokkeren. De premiumversies van GlassWire bevatten enkele extra functies, zoals het monitoren van uw webcam en microfoon, het opslaan van records voor meer dan een maand en het monitoren van meerdere externe verbindingen, maar voor basisgebruik is de gratis editie fantastisch.

0 stemmen