Home » Beveiliging » Toegang controle

Gratis software voor toegang controle


FrontFace Lockdown Tool

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Het Windows-besturingssysteem biedt verschillende instellingen en configuratie-opties om een openbare kiosk-pc te vergrendelen en te beschermen of om een pc gereed te maken voor onbeheerd, continu 24/7 gebruik, zoals voor digital signage-applicaties. Helaas zijn deze instellingen overal in het besturingssysteem verborgen, waardoor het moeilijk is om ze vanaf één configuratiepunt te beheren. Speciale gereedschappen voor dit doel zoals de Windows SteadyState-tool van Microsoft zijn niet meer beschikbaar of werken niet meer met de huidige Windows-versies. Om dit gat op te vullen, hebben is er FrontFace Lockdown Tool voor Windows bescherm een Windows-pc eenvoudig met een enkele klik en / of maak hem klaar voor een onafgebroken continu 24/7 gebruik.

0 stemmen

Eusing Maze Lock

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Als u uw scherm vergrendelt, kunnen andere mensen uw computer niet gebruiken terwijl u er niet bent. Er zijn verschillende applicaties die u kunnen helpen uw computer te vergrendelen. Enkele van deze toepassingen zijn echter vergelijkbaar met Eusing Maze Lock. Eusing Maze Lock gebruikt een nieuwe techniek om uw computer te helpen. Deze techniek is gebaseerd op patronen. U moet eerst uw eigen ontgrendelpatroon instellen door een aantal van de negen punten met elkaar te verbinden (er is een standaard ontgrendelpatroon vooraf ingesteld). Wanneer u uw computer probeert te ontgrendelen, moet u hetzelfde patroon tekenen als u hebt ingesteld. Het is een coole software waarmee je je pc kunt vergrendelen met je doolhof.

0 stemmen

Smart Windows App Blocker

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Start SmartWindowsAppBlocker op uw systeem als Administrator Gewoon 'Drag & drop' uw Application EXE-bestand of klik op de knop Bladeren Na het selecteren van de app, klik je gewoon op 'App blokkeren' om het snel te blokkeren. Bij succes wordt het toegevoegd aan de lijst met geblokkeerde applicaties. Nu kunt u de app selecteren en op 'Test-app' klikken om het snel te controleren. Telkens wanneer u de app uit de weergegeven lijst kunt selecteren en de blokkering ongedaan kunt maken, klikt u op de knop 'App deblokkeren'.

0 stemmen