Home » Beveiliging » Wachtwoorden

Gratis software voor wachtwoord beheer


Buttercup

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • IOS

Buttercup voor desktops is een prachtig eenvoudige wachtwoordbeheerder die is ontworpen om je inloggegevens te beheren. Buttercup maakt gebruik van een zeer sterke codering om uw gevoelige gegevens te beschermen onder een enkel hoofdwachtwoord. Eenvoudig te gebruiken interfaces met basisconcepten maken het opslaan en vinden van uw inloggegevens een fluitje van een cent. Maak complexere wachtwoorden voor elke service en laat ze door Buttercup veilig worden opgeslagen. Sterke 256bit AES gecodeerde archieven die voldoen aan de hedendaagse beveiligingsnormen. Wees gerust dat uw inloggegevens veilig zijn.

0 stemmen

KeePass

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows portable

Vandaag moet je veel wachtwoorden onthouden. U hebt een wachtwoord nodig voor de Windows-netwerkaanmelding, uw e-mailaccount, het FTP-wachtwoord van uw website, online wachtwoorden (zoals het account van een website-lid), enz. Enz. Enz. De lijst is eindeloos. Ook moet u voor elk account verschillende wachtwoorden gebruiken. Want als je overal maar één wachtwoord gebruikt en iemand dit wachtwoord krijgt, heb je een probleem ... Een serieus probleem. De dief zou toegang hebben tot uw e-mailaccount, website, enz. Onvoorstelbaar. KeePass is een gratis open-source wachtwoordmanager die u helpt uw wachtwoorden op een veilige manier te beheren. U kunt al uw wachtwoorden in één database plaatsen, die is vergrendeld met één hoofdsleutel of een sleutelbestand. U hoeft dus slechts één hoofdwachtwoord te onthouden of het sleutelbestand te selecteren om de hele database te ontgrendelen. De databases worden gecodeerd met behulp van de beste en veiligste versleutelingsalgoritmen die op dit moment bekend zijn (AES en Twofish).

0 stemmen

Password Safe

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows

Of het antwoord nu een of honderden is, met Password Safe kunt u veilig en eenvoudig een beveiligde en gecodeerde gebruikersnaam / wachtwoordlijst maken. Met Password Safe hoeft u alleen nog maar één "hoofdwachtwoord" naar keuze te maken en te onthouden om uw volledige gebruikersnaam / wachtwoordlijst te ontgrendelen en openen. Beveiliging begint bij u, de gebruiker. Het bijhouden van schriftelijke lijsten met wachtwoorden op stukjes papier of in een tekstdocument op uw bureaublad is onveilig en wordt gemakkelijk bekeken door nieuwsgierige blikken (zowel op cyber als op mensen). Het steeds weer opnieuw gebruiken van hetzelfde wachtwoord in een breed spectrum van systemen en websites creëert het nachtmerriescenario waarbij iemand eenmaal een wachtwoord heeft uitgedokterd, al uw wachtwoorden heeft uitgedokterd en nu toegang heeft tot elk deel van uw leven (systeem, e-mail, detailhandel, financiën, werk).

0 stemmen