Home » Bolide Slideshow Creator

Bolide Slideshow Creator

Omschrijving

Het is niet langer nodig om een dure professionele fotograaf in te huren om een fantastische huwelijks video of een verjaardags fuif dia presentatie te maken met muziek. Bolide Slideshow Creator is precies daarvoor bedoeld! Dit bijdehante programma neemt u aan de hand mee door het proces om een dia presentatieshow te maken. Met Bolide Slideshow Creator maakt U de mooiste opwindende dia presentatie show in 3 super gemakkelijke stappen.


Het is niet langer nodig om een dure professionele fotograaf in te huren om een fantastische huwelijks video of een verjaardags fuif dia presentatie te maken met muziek.

Bolide Slideshow Creator is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om een videodiavoorstelling van uw foto's te maken en ze op te slaan als .AVI- of. WMF-bestand. U kunt een of meer audiotracks toevoegen en kiezen uit een verscheidenheid aan overgangseffecten om de presentaties te verbeteren. Het programma ondersteunt meerdere vooraf geconfigureerde formaatprofielen en kwaliteitsinstellingen voor de video-uitvoer. Uw voltooide diavoorstelling kan worden geëxporteerd naar .AVI-, WMV- of .MKV-indeling.


Bij de installatie word geen promotie software of toolbars aangeboden.

0 stemmen
Versie: 2.2
Laatste update: 28-12-2013
Taal: Engels
Geschikt voor: Windows Xp, Vista, 7, 8, 10

PcWorkstation waardering


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.