Home » FinalCrypt

FinalCrypt


Omschrijving

FinalCrypt is een eenvoudige, multiplatform en krachtige tool om uw gegevens gratis en op een originele manier te coderen. Inderdaad, het kan elk bestand versleutelen en een beeld- of videobestand gebruiken als een coderingssleutel, een methode die veiligheid, snelheid en eenvoud combineert. Gratis software essentieel en aan te bevelen!

Camouflage
FinalCrypt is een software die gevoelige gegevens kan versleutelen via een afbeelding of videobestand. Dit bestand dient als een coderingssleutel, een veilige camouflage die gemakkelijk kan worden uitgewisseld en bijna onmogelijk te ontcijferen.

Hoe het te doen?
De interface volledig in het Engels is snel in de hand te nemen. De gebruiker wordt gevraagd om de bestanden te selecteren die moeten worden gecodeerd of gedecodeerd in de linkerkolom en vervolgens om de afbeelding of het videobestand te kiezen dat als de decoderingssleutel in de rechterkolom zal dienen. De gecodeerde bestanden zijn herkenbaar aan de extensie .BIT die wordt toegevoegd aan het oorspronkelijke formaat.

Om de bestanden te decoderen, moet de gebruiker ze in de rechterkolom selecteren en de afbeelding of het videobestand kiezen dat als sleutel fungeert. Een van de belangrijkste voordelen is dat deze methode het "sleutelbestand" op een USB-apparaat opslaat en een betere beveiliging biedt voor de bescherming van vertrouwelijke gegevens.

FinalCrypt is is compatibel met alle soorten bestanden en ongeacht de grootte ervan, de software maakt een zeer snelle codering en decodering mogelijk. De software is beschikbaar op Windows, macOS en Linux.FinalCrypt kenmerken

De kracht van FinalCrypt is afhankelijk van de uniekheid van uw codebestand dat nergens anders ter wereld bestaat. FinalCrypt codeert uw gegevensbestanden met alle unieke gegevens in uw codebestand. De enorme hoeveelheden unieke bitpatronen in uw coderingsbestand ontkennen de bitpatronen in uw gegevensbestanden.


Bij de installatie word geen promotie software of toolbars aangeboden.

Versie: 4.4.3
Laatste update: 08-05-219
Licentie: Free software
Categorie: Beveiliging > Encryptie
Taal: Nederlands
Besturingssysteem: Windows, Mac en Linux
32/64 bit systeem: Geschikt voor 32 en 64 bit systemen
Portable versie beschikbaar: Ja (Lees uitleg FinalCrypt Portable)