Home » Image resizer

Image resizer


Omschrijving

Image Resizer voor Windows biedt gebruikers een eenvoudige en snelle manier om het formaat van afbeeldingen binnen een enkele klik te wijzigen. Hiermee kunt u gemakkelijk één of meerdere geselecteerde afbeeldingen vergroten of verkleinen via het contextmenu, zonder dat u een andere beeldbewerkingsprogramma van derden hoeft te openen. Het werkt als een Windows-shell-extensie, daarom hoeft u alleen maar de foto of foto's te selecteren die u wilt wijzigen. Vervolgens verschijnt een dialoogvenster met tal van formaatwijzigingsalternatieven. Afgezien van de standaardformaten (klein, middelgroot, groot) kunt u met Image Resizer voor Windows aangepaste formaten instellen met behulp van pixels, percentages, centimeters of zelfs inches!

Dit Programma werkt via een rechtermuisklik op de foto dan kun u in het menu kiezen voor afbeeldingsformaat wijzigen vervolgens opent zich een menu hier kunt u beginnen


Image resizer

Image resizer kenmerken

 

  • Met Image Resizer for Windows kunt u één of meerdere geselecteerde afbeeldingsbestanden rechtstreeks vanuit Windows Explorer verkleinen.
  • Dialoogvenster met tal van resizing-alternatieven.
  • Standaardformaten (klein, middelgroot, groot) maar ook aangepaste formaten pixels, percentages, centimeters of inches!

Bij de installatie word geen promotie software of toolbars aangeboden.

Versie: 3.1.1
Laatste update: 27-05-2018
Licentie: Freeware
Categorie: Afbeeldingen & foto's > Formaat wijzigen
Taal: Nederlands
Besturingssysteem: Windows
32/64 bit systeem: Geschikt voor 32 en 64 bit systemen
Portable versie beschikbaar: Nee