Home » PicPick

PicPick

Omschrijving

PicPick is een toepassing voor het vastleggen van schermen met een capture-editor en verschillende meetinstrumenten op het scherm, waaronder een kleurkiezer, kleurenpalet, pixelliniaal, gradenboog, draadkruis en meer. Met dit programma kunt u het volledige bureaublad, actieve vensters, geselecteerde gebieden of vensterbedieningen vastleggen met een klik op een knop of via een sneltoets op het toetsenbord. De gemaakte afbeelding kan in de interne beeldeditor worden geladen voor verdere bewerking, opgeslagen als afbeeldingsbestand (JPG, PNG, GIF, BMP) of automatisch worden geüpload naar uw FTP-server (upload de afbeelding en kopieer de URL naar het klembord). De ingebouwde PicPick-afbeeldingseditor biedt een verscheidenheid aan hulpmiddelen om tekst, vormen, slagschaduwen, kaders en andere effecten aan uw afbeeldingen toe te voegen. Andere functies zijn ondersteuning voor scrollen op de pagina, aanpasbare sneltoetsen en meer.


PicPick is een toepassing voor het vastleggen van schermen met een capture-editor

PicPick kenmerken

  • Maak schermafbeeldingen van een volledig scherm, een actief venster, de schuifvensters en een specifiek gedeelte van uw bureaublad.
  • Voeg eenvoudig effecten toe aan uw afbeeldingen: slagschaduwen, kaders, watermerken, mozaïek, bewegingsonscherpte, helderheidsregeling en meer.
  • Verscheidenheid aan grafische ontwerpaccessoires, waaronder kleurkiezer, kleurenpalet, pixelliniaal, gradenboog, draadkruis, vergrootglas, whiteboard.
  • Annoteer en markeer uw afbeeldingen: tekst, pijlen, vormen en meer met de ingebouwde afbeeldingseditor die het nieuwste lintstijlmenu bevat.
  • Met zeer geavanceerde instellingen kunt u sneltoetsen, bestandsnamen, afbeeldingskwaliteit en vele andere opties aanpassen aan uw behoeften.

Bij de installatie word promotie software of toolbars aangeboden.

0 stemmen
Versie: 5.0.3
Laatste update: 13-11-2018
Taal: Engels
Geschikt voor: Windows 7, 8, 10

PcWorkstation waardering


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.