Home » Screenshot Captor

Screenshot Captor


Omschrijving

Screenshot Captor is een tool voor schermafbeeldingen die een aantal unieke functies biedt naast de standaard screenshot-opties. U kunt actieve vensters, geselecteerde regio's, vaste regio's of het volledige bureaublad vastleggen. De opname kan vervolgens worden uitgebreid met verschillende vervaging en schaduweffecten om delen van de opname te benadrukken, en u kunt ook een slagschaduw toevoegen aan de gehele afbeelding. Extra functies zijn onder meer het automatisch opslaan van bestanden, ondersteuning voor externe tools, het vastleggen van bladerpagina's en meer. Screenshot Captor kan afbeeldingen opslaan in gif, png, jpg, tiff en andere formaten.


Screenshot Captor is een tool voor schermafbeeldingen die een aantal unieke functies biedt naast de standaard screenshot-opties.

Screenshot Captor kenmerken

  • Slim hernoemen van bestanden, en formaatconversie.
  • Tekstuele opmerkingen in bestanden of aantrekkelijke bijschriften toevoegen aan afbeeldingen.
  • Ondersteuning voor meerdere monitors en veel opnamemodi: , Desktop, Actief venster, Regio, Windows-object, Schuivende opname.
  • Elke modus heeft een aanpasbare sneltoets voor snelle toegang.
  • Ondersteuning voor door derden configureerbare tools, inclusief bestandsbrowsers en beeldbewerkers.
  • Miniatuurbestandsbrowser op zijbalk biedt volledige shell-bewerkingen, ondersteuning slepen en neerzetten en acties voor klikken met de rechtermuisknop op schermafbeeldingen.
  • Thumbnail-maker en watermerker.

Bij de installatie word geen promotie software of toolbars aangeboden.

Versie: 4.31.2
Laatste update: 07-12-2018
Licentie: Donationware
Categorie: Afbeeldingen & foto's > Screenshots
Taal: Engels

Downloads