Home » Vlc

Vlc


Omschrijving

VLC Media Player is een multimediaspeler die een breed scala aan audio- en videoformaten ondersteunt (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, enz.) Zonder dat extra codecs nodig zijn, evenals dvd's , VCD's en verschillende streamingprotocollen. Het wordt ook geleverd met een streaming-server waarmee u media in unicast of multicast vanuit uw netwerk kunt streamen. VLC Media Player biedt een eenvoudige, eenvoudige interface met standaardbedieningselementen voor afspelen en maakt de meeste van zijn geavanceerde functies beschikbaar via het snelmenu en de werkbalk. De lange lijst met functies omvat A/V-filters en -effecten, mediabibliotheek, afspeellijst, visualisaties, videofoto's, aanpasbare interface, albumhoes downloads, ondertitels en nog veel meer.Vlc kenmerken

  • VLC heeft hardwarecodering op de meeste platforms. Het ondersteunt 0-copy op de GPU en kan indien nodig terugvallen op software.
  • VLC heeft de meest complete feature-set via de video-, ondertitelingsynchronisatie-, video- en audiofilters.
  • Het kan ook worden gebruikt als een server om te streamen in unicast of multicast in IPv4 of IPv6 op een netwerk met hoge bandbreedte.
  • muziek en overige audiobestanden afspelen.
  • Films met ondertiteling afspelen.
  • VLC apps en desktop programma's ondersteunen Chromecast.

Bij de installatie word geen promotie software of toolbars aangeboden.

Versie: 3.06
Laatste update: 10-01-2019
Licentie: Freeware
Categorie: Audio, Video afspelen
Taal: Nederlands
Besturingssysteem: Windows, Mac, Linux, Android, IOS en Windows mobile
32/64 bit systeem: Geschikt voor 32 en 64 bit systemen
Portable versie beschikbaar: Nee