Home » Email » Anti spam

Gratis anti spam software


Spamihilator

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Spamihilator maakt gebruik van een aantal verschillende filters om de hoogst mogelijke spamherkenningssnelheid te bereiken. Het leerfilter (Bayes-filter) gebruikt de regels van Thomas Bayes (Engelse wiskundige, 18e eeuw) en berekent een bepaalde kans op spam voor elke e-mail. Daarom herkent het leerfilter al meer dan 98% van de spamberichten. Je kunt dit filter zelfs trainen! Zodat het uw berichten nog beter zal kennen dan u. Bovendien bevat Spamihilator het Spam Word-filter dat berichten op bekende zoekwoorden zoekt. Door de gebruiker gedefinieerde woorden en reguliere expressie kunnen worden toegevoegd. Daarnaast bevat Spamihilator het verbindingsfilter, het DCC-filter en het regelfilter. Ze kunnen allemaal worden geconfigureerd volgens uw persoonlijke behoeften. Gebruik de trainingsruimte om het spamherkenningspercentage van Spamihilator verder te verbeteren of installeer plug-ins die meer filters of andere nuttige functies aan het programma toevoegen. Het programma werkt met bijna elke e-mailclient, zoals Outlook, Mozilla Thunderbird, Eudora, IncrediMail, Pegasus Mail, Phoenix Mail, Opera, etc.

0 stemmen

SPAMfighter

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

SPAMfighter heeft in samenwerking met Microsoft de sterkste, veiligste en meest effectieve antispamtool op de markt gerealiseerd. Als u van alle spam in Outlook, Outlook Express of Windows Mail, Windows Live Mail of Thunderbird af wilt, installeer dan SPAMfighter. Het is geheel gratis bij thuisgebruik. Alle binnenkomende mail wordt automatisch getest door SPAMfighter. Als het als spam herkend wordt, komt het in de spammap terecht. Als een onontdekte spammail binnen komt blokkeert u de mail met één druk op de knop. Binnen een paar seconden wordt de mail ook bij alle andere 8.912.380 SPAMfighters in 239 landen/regio's geblokkeerd.

0 stemmen

MailWasher

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Android
  • IOS
  • Windows mobile

MailWasher is gratis te gebruiken en zal nooit verlopen. Het werkt met Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, Yahoo, EM Client en elk ander e-mailprogramma. Gebruik deze krachtige spamblocker-software om e-mail spam effectief te stoppen. Ontdek de veilige manier om ongewenste e-mails te stoppen voordat ze op uw computer terechtkomen. Geen trucs hier, het is zo eenvoudig in te stellen en te gebruiken dat u uw e-mail binnen enkele seconden als een professional zult beheren. Het kan zelfs worden gebruikt als een effectieve privacytool, aangezien spammers niet weten of u uw e-mail in MailWasher hebt gelezen. Dit is de eenvoudigste en meest effectieve manier is om uw inkomende e-mails te beheren en spam te stoppen. U zult versteld staan hoe snel u MailWasher wilt gebruiken. MailWasher Free is voor 1 email adres te gebruiken, wilt u meer email adressen kunnen controleren dan heeft u MailWasher Pro nodig.

0 stemmen