Home » Email » Programma

Gratis email software


Thunderbird

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac
  • Linux

Thunderbird is een volledig e-mailprogramma met ingebouwde functies voor ongewenste e-mail, berichtenfilters, adresboek, nieuwsgroepen en meer. Het biedt een schone en eenvoudig te gebruiken (aanpasbare) interface. Thunderbird biedt ook beveiligingsfuncties zoals S / MIME, digitale ondertekening, berichtversleuteling, ondersteuning voor certificaten en beveiligingsapparaten. Andere functies zijn IMAP / POP-compatibiliteit, ondersteuning voor HTML-mail, labels, snel zoeken, ontvangstbevestigingen, voltooiing van LDAP-adres, importtools en meer. Mocht u extra functionaliteit willen dan kunt u daarvoor gratis extensies downloaden die makkelijk zijn te installeren.

0 stemmen

eM Client

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

eM Client is een goede gratis e-mailclient, compleet met een kalender en geïntegreerde chat. De interface is duidelijk, waardoor zelfs de meer geavanceerde tools toegankelijk zijn voor nieuwe gebruikers en er is zelfs een speciale optie voor touchscreens. Het programma kan overweg met accounts van Google, Hotmail, Yahoo!, Windows Live, Mac, AOL en meer. Aanmaken van een account (in de gratis versie maximaal 2) gaat eenvoudig: voer je emailadres en wachtwoord in en de rest gaat automatisch. Importeren van accounts, e-mailberichten, agenda, genomen en contacten uit oudere e-mailprogramma's. Volledige synchronisatie met Google Agenda. Contacten synchroniseren met Google.

0 stemmen

Claws Mail

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows

Het uiterlijk en de interface zijn ontworpen om vertrouwd te zijn met nieuwe gebruikers die afkomstig zijn van andere populaire e-mailclients, evenals ervaren gebruikers. Bijna alle commando's zijn toegankelijk via het toetsenbord. De berichten worden beheerd in het standaard MH-formaat, dat snelle toegang en gegevensbeveiliging biedt. Je kunt je e-mails van bijna elke andere e-mailclient importeren en ze net zo gemakkelijk exporteren. Veel extra functionaliteit, zoals een RSS-aggregator, kalender of laptop-LED-afhandeling, worden geleverd door extra plug-ins.

0 stemmen