Home » Hardware » Algemene info

Gratis software voor algemene info over uw pc


HWiNFO

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

HWiNFO is een hardware-informatie- en diagnosetool dat gedetailleerde informatie over al uw hardwarecomponenten herkent en weergeeft. Nauwkeurige monitoring van alle systeemcomponenten op actuele status en faalvoorspelling. Aanpasbare interface met verschillende opties. Meerdere soorten rapporten, statusregistratie en interfacing met andere tools of add-ons. Het programma kan ook gedetailleerde informatie over de processor en hardwaresensor weergeven (indien ondersteund), verschillende benchmarktests uitvoeren en een systeemrapport genereren in HTML-, XML- of Tekst-indeling.

0 stemmen

System Spec

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

Systeem spec is een freeware systeem informatie hulpprogramma dat een specificatie van de hardware en software van uw systeem produceert. Met System Spec kunt u een volledige specificatie van uw pc bekijken, opslaan en afdrukken. Dit standalone hulpprogramma voor systeeminformatie kan ook verschillende Windows-functies uitvoeren. Aanvullende geavanceerde informatie omvat CPU, schijven, toepassingen, weergave, geheugen, netwerken, internet, cd / dvd-stations en meer. Het programma geeft de CPU-snelheid, het MAC-adres, de poorten, het geheugen (RAM), de videokaart, de Windows-versie en het serienummer, evenals de grootte / ruimte van de harde schijf en andere details over uw systeem weer. Systeemspecificatie is bedoeld om niet-technische gebruikers eenvoudige toegang tot deze informatie te bieden, vanuit een eenvoudige interface.

0 stemmen

Belarc Advisor

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Belarc Advisor bouwt een gedetailleerd profiel op van uw geïnstalleerde software en hardware, netwerkinventaris, ontbrekende Microsoft-hotfixes, antivirusstatus, beveiligingsbenchmarks, De informatie omvat lokale schijfvolumes, geheugenmodules, printerinformatie, geïnstalleerde licenties, geïnstalleerde software, multimedia-informatie en nog veel meer en geeft de resultaten weer in uw webbrowser. Al uw pc-profielgegevens worden privé op uw pc bewaard en niet naar een webserver verzonden.

0 stemmen

CobraTek PC Info

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

CobraTek PC Info is een eenvoudige systeeminformatietool die u gedetailleerde technische informatie over uw pc biedt. Via een interface met tabbladen kunt u technische details bekijken voor uw besturingssysteem, CPU, RAM, harde schijven, moederbord, geluidsapparatuur, netwerk en randapparatuur. De volledige set gegevens kan worden opgeslagen als een tekstbestand of naar uw printer worden verzonden.

0 stemmen