Home » Hardware » Overige

Overige gratis software voor info over hardware


RAMExpert

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

RAMExpert geeft je een kristalhelder beeld van je RAM-geheugen (Random Access Memory). Vervolgens beveelt het indien nodig een upgrade aan. Extra details zijn de naam van de geheugenfabrikant, het serienummer van elke stick en online links via Google en Amazon om aanvullende informatie te vinden of meer RAM aan te schaffen. Wis RAM-fabrikantdata- decodering Toegang tot de specificaties van de fabrikant Indicatie van upgrade-mogelijkheid, gebaseerd op lege slots op het moederbord Real-time geheugengebruiksindicatie

0 stemmen

Battery Info View

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows portable

BatteryInfoView is een klein hulpprogramma voor laptops en netbookcomputers dat de huidige status en informatie over uw batterij toont. De weergegeven informatie over de batterij omvat de naam van de batterij, de naam van de fabricage, het serienummer, de fabricagedatum, de energiestatus (opladen / ontladen), de huidige batterijcapaciteit, volledig opgeladen capaciteit, voltage, laad / ontlaadsnelheid en meer ... BatteryInfoView biedt ook een logvenster, dat een nieuwe logregel toevoegt met de batterijstatus om de 30 seconden of een ander tijdsinterval dat u kiest. Sommige informatie, zoals het serienummer en de fabricagedatum, wordt alleen weergegeven als de batterij deze informatie biedt.

0 stemmen

USB Deview

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows portable

USBDeview is een klein hulpprogramma dat alle USB-apparaten vermeldt die op uw computer zijn aangesloten, evenals alle USB-apparaten die u eerder hebt gebruikt. Voor elk USB-apparaat wordt uitgebreide informatie weergegeven: apparaatnaam / beschrijving, apparaattype, serienummer (voor apparaten voor massaopslag), de datum / tijd dat het apparaat is toegevoegd, VendorID, ProductID en meer ... Met USBDeview kunt u ook USB-apparaten verwijderen die u eerder hebt gebruikt, USB-apparaten loskoppelen die momenteel op uw computer zijn aangesloten, en USB-apparaten uitschakelen en inschakelen. U kunt USBDeview ook op een externe computer gebruiken, zolang u zich maar aanmeldt op die computer met de beheerder.

0 stemmen

MemTest

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows portable

MemTest is een RAM-tester die wordt uitgevoerd onder Windows. Het controleert of uw computer betrouwbaar gegevens uit het geheugen kan opslaan en ophalen. Een correct functionerende computer zou dit elke dag met 100% nauwkeurigheid kunnen doen. Een computer die niet aan deze tests voldoet, misschien vanwege oude hardware, beschadigde hardware of slecht geconfigureerde hardware, zal minder stabiel zijn en vaker crashen. Erger nog, het zal na verloop van tijd nog minder stabiel worden omdat corrupte gegevens naar je harde schijf worden geschreven. Door MemTest uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat het RAM-geheugen van uw computer correct functioneert. Het is verstandig om dit te testen wanneer u een nieuwe computer koopt, nieuwe RAM installeert of de configuratie van uw machine wijzigt (bijvoorbeeld om deze te overklokken). Ben jij het soort gebruiker die graag de prestaties van je machine op scherp zet? Gebruik Mem Test als een echte test voor stabiliteit.

0 stemmen