Home » Internet » Downloaden

Let op het downloaden en delen van copyright beschermd materiaal is in Nederland verboden.


Gratis download software


µTorrent

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac
  • Linux
  • Android

µTorrent is iets meer dan 2 MB (kleiner dan een digitale foto!). De installatie verloopt ultrasnel en het programma zal nooit uw waardevolle systeembronnen overbelasten. Download je bestanden zo snel en efficiënt mogelijk, zonder je andere online activiteiten te vertragen. Wil je totale controle? uTorrent biedt geavanceerde instellingen zoals automatisering, scripting, beheer op afstand en meer. Frisse nieuwe muziek, video en cultuur rechtstreeks op uw computer, telefoon of tv. Ervaar underground-songs, verhalen en meer van duizenden artiesten.

0 stemmen

Vuze

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

De Vuze Bittorrent Client is een end-to-end softwaretoepassing voor al uw torrentbehoeften. Hoewel het een complete bittorrent-downloader is, behoudt het Vuze-programma een lichte voetafdruk, vertraagt je computer niet en download je snel torrents. De Vuze torrent downloader voor Windows maakt het gemakkelijk voor je om online torrents te vinden, of je nu torrents van een trackersite downloadt, van een vriend via magneetkoppelingen, of ergens anders op het web. Als je eenmaal een torrent hebt gevonden, maakt de Vuze Bittorrent Client het eenvoudig om torrents te downloaden en torrent download snelheden automatisch te optimaliseren. Met de ingebouwde Vuze torrent downloadmanager kun je de status van elk van je bittorrent-downloads bekijken. Zodra je gedownloade torrents zijn voltooid, maakt Vuze het eenvoudig en eenvoudig om de inhoud die je hebt gedownload te bekijken en te beluisteren. Vuze behandelt eenvoudig alles waar je tegenaan loopt bij het downloaden van bittorrent torrents.

0 stemmen

BitComet

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows portable

BitComet is een BitTorrent / HTTP / FTP-downloadclient en ondersteunt veel modern bittorrent-protocol, bijvoorbeeld Magnet Link, HTTP Seeding, DHT-netwerk, UDP-tracker Protocol v2. Veel torrent-downloads blijven steken op 99% omdat de zaaimachine is vertrokken. BitComet probeert de prestaties te verbeteren door gebruik te maken van de unieke Long-Term Seeding Technology. Deze technologie kan meer zaden vinden om je downloads te voltooien. Vroeger konden bittorrent-clients uw harde schijf beschadigen met grote hoeveelheden lees- en schrijfgegevens. BitComet is de eerste client die dit probleem oplost door gegevens in het geheugen te cachen en zo minder vaak toegang tot uw harde schijf te krijgen. Wanneer BitComet videobestanden downloadt, probeert het automatisch de koptekst en de staart van het bestand zo snel mogelijk te downloaden. Het is dus mogelijk om een voorbeeld van de video te bekijken tijdens het downloadproces.

0 stemmen