Home » Internet » Favorieten

Gratis favorieten beheer software


StorURL

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

StorURL is een bladwijzerbeheerder. Het helpt u om links op te slaan naar al uw favoriete websites in één centrale repository. Het werkt met de browsers die op uw systeem zijn geïnstalleerd, zodat u uw links in elke gewenste webbrowser vanuit één centrale interface kunt openen. Importeer uw bladwijzers van de meeste grote browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en Opera. Open websites in elke browser die op uw computer is geïnstalleerd, rechtstreeks vanuit StorURL. Winkel en sorteer sites in onbeperkte categorieën. Schakel een zwevende werkbalk in die u overal op uw scherm kunt bewaren, voor snelle toegang tot al uw bladwijzers. Genereer HTML "home" -pagina's met links van een of alle categorieën. Draagbare modus! Voer het nu uit vanaf een USB-stick!

0 stemmen

URL Monit@r

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows portable
URL Monitor is een bladwijzerbeheerder die URL's verzamelt en verifieert (alles dat begint met http: // ). Het programma controleert het klembord op koppelingen en voegt deze toe aan een interne lijst. Links kunnen één voor één of in bulk worden geopend, geverifieerd of geëxporteerd naar een lijst (html / tekst). Het programma kan ook koppelingen en lijsten met koppelingen in tekst / html-bestanden importeren via slepen en neerzetten. Verder zal het de online status van de link bevestigen. Alle webadressen die u kopieert - ongeacht het programma dat u daarvoor gebruikt - worden door URL-controle bijna onmiddellijk in de interface opgeslagen. Daar vindt u ze allemaal vermeld en kunt u ze verwerken aan het einde van de werksessie of dag.
0 stemmen

URL Gather

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Windows portable

URL Gather is een goede tool waarmee u uw internetbladwijzers (URL's) kunt opslaan en beheren. Op internet kunt u veel favoriete websites vinden, en u bezoekt ze vaak, hoe kunt u deze URL's opslaan en beheren? Het gebruik van de browserfunctie (zoals IE-favorieten of Firefox-bladwijzers) is niet handig wanneer er te veel sites zijn. Laat dan URL Gather komen om je te helpen! Het vereenvoudigt de verzameling en het beheer van uw sites aanzienlijk! U kunt de URL's van uw sites eenvoudig indelen op basis van de verschillende mappen, zoals u wilt! Configureer meerdere browsers om uw URL's te openen. Ondersteuning voor wachtwoordbeveiliging voor opstarten. Eenvoudig onderhoud van uw URL's, ondersteuning voor slepen en neerzetten. Bladwijzers importeren uit IE, Chrome, Firefox of gemeenschappelijke bladwijzers html-bestand .. Zoek en vind een specifieke URL die je snel hebt opgeslagen. Zoek in gedupliceerde URL's om overtollige items te verwijderen.

0 stemmen