Home » Internet » Filters

Gratis internet filter software


URL Blocker

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows portable
 
URL Blocker is een hulpmiddel voor veilig internetgebruik dat wordt gebruikt om bepaalde internetadressen (URL's) ontoegankelijk te maken voor gebruikers en internetbrowsers vanaf de gegeven computer. De gebruiker kan de lijst met te blokkeren URL's vrij verstrekken, wijzigen, exporteren en importeren. Met URL Blocker kan de internetverbinding van elke afzonderlijke computer in het lokale netwerk onafhankelijk worden beperkt, op URL-niveau, zonder een complex firewallprogramma of enige speciale netwerkkennis. Op een gezinscomputer kunnen we de toegang tot webpagina's beperken die een negatief effect kunnen hebben op de ontwikkeling van kinderen. Natuurlijk biedt het programma veel andere opties.
0 stemmen

Kurupira Web Filter

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
Kurupira is een aanpasbaar webfilter waarmee je je kinderen kunt beschermen tegen ongepaste online content. U stelt ook dagelijkse tijdslimieten in, beperkt de toegang tot applicaties en houdt websites bij die werden bezocht. De webfiltering biedt 3 verschillende modi: u kunt ongepaste sites blokkeren op basis van de ingebouwde database (geen verdere configuratie nodig), alleen toegang verlenen tot een aangepaste lijst met sites of handmatig aangeven welke sites moeten worden geblokkeerd. Er is ook een optie om alle websites te loggen zonder ze te blokkeren. Met de extra functies voor tijdcontrole kunt u dagelijkse limieten instellen voor internetgebruik (bijvoorbeeld 3 uur per dag) en het gebruik gedurende bepaalde uren van elke dag in de week blokkeren. Kurupira bevat ook een toepassingsfilter die u kunt gebruiken om appgebruik te volgen en toegang tot bepaalde programma's te voorkomen op basis van trefwoorden in de titel van het venster. Andere functies zijn blokkeren van sociale netwerken (Facebook, Twitter, enz.), Door trefwoord getriggerde schermafbeelding, e-mailmeldingen, instellingen voor wachtwoordbeveiliging, gedetailleerde rapporten met PDF-uitvoer, doorzoekbare geschiedenislogboeken en meer.
0 stemmen

DNS Angel

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows portable

Het internet is enorm en ongecensureerd en kan de bron zijn van materiaal dat schadelijk is voor jonge geesten. Ouders moeten een actieve rol spelen om ervoor te zorgen dat corrupte websites worden gefilterd en geblokkeerd, en DNS Angel kan helpen. Het zal je helpen met het blokkeren van ongepaste websites, DNS Angel gebruikt alleen gezinsveilige DNS IP's. Ga voor meer informatie naar Family Safe DNS-providers: Norton Family DNS, Yandex Family, Open Dns Parental Control-familie van ongepaste websites en blokkeer ze automatisch.

0 stemmen