Home » Over PcWorkstation

Informatie over PcWorkstation


De Site

PcWorkstation is een nieuwe website voor gratis software. Er zijn veel site's die gratis software aanbieden. Uit eigen ervaring hebben we echter gemerkt dat bij vrijwel alle site's het niet bepaalt makkelijk word gemaakt om te vinden wat u zoekt. Dit komt vooral omdat het menu op deze site's niet echt logisch is ingedeeld. Zo krijgen categorieën bijvoorbeeld namen waarvan u als bezoeker maar moet gaan nadenken over wat ze daar nou mee bedoelen of namen die weinig te maken hebben met de programma's die in die categorieën vermeld worden. We zijn ook website's tegen gekomen die een categorie helemaal overladen met wel meer dan 20 pagina's aan software. Gaat u al die pagina's doorlopen om de juiste software te vinden? Tot onze verbazing  zijn we ook meerdere website's tegen gekomen die software aanbieden die zeer oud zijn. Bijvoorbeeld software die voor het laatst een update hebben gehad in 2002. De wat grotere website's worden ook steeds commerciëler het tonen van advertenties op een pagina of in een pop-up krijgen steeds meer de boventoon. Aan de ene kant te begrijpen aan de andere kant voor u als bezoeker soms zeer irritant.

 

Eenvoud

Achter PcWorkstation vind u geen bedrijf in welke vorm dan ook. PcWorkstation is een website van gebruikers voor gebruikers. Het is de bedoeling u een site te bieden die er uit springt door eenvoud. Als u meerdere bestanden wil inpakken in een zip bestand dan wil u niet de hele site afzoeken om een programma te vinden waarmee dat kan. Deze programma's vind u bij ons in de categorie Bestanden > in of uitpakken. Zo simpel kan het zijn. 

 

Software

We proberen zoveel mogelijk de software in het Nederlands aan te bieden maar dit is lang niet altijd beschikbaar. Het belangrijkste vinden we dat u de software makkelijk kunt vinden en dat de software het beste beschikbare is in die categorie. 

PcWorkstation.nl