Home » Portable Software » Afbeeldingen & foto's portable

FastStone Image Viewer

FastStone Image Viewer is een snelle, stabiele, gebruikersvriendelijke beeldbrowser, converter en editor. Het heeft een mooie reeks functies waaronder beeldweergave, beheer, vergelijking, verwijdering van rode ogen, e-mailen, formaat wijzigen, bijsnijden, retoucheren en kleuraanpassingen. De innovatieve maar intuïtieve modus voor volledig scherm biedt snelle toegang tot EXIF-informatie, miniatuurbrowser en belangrijke functies via verborgen werkbalken die worden weergegeven wanneer uw muis een van de vier randen van het scherm aanraakt.

FastStone Photo Resizer

FastStone Photo Resizer is een hulpprogramma voor het converteren en hernoemen van afbeeldingen dat gebruikers in staat stelt om te converteren, hernoemen, van grootte te veranderen, bij te snijden, roteren, de kleurdiepte te wijzigen, tekst en watermerken aan afbeeldingen toe te voegen in een snelle en eenvoudige batchmodus. Slepen en neerzetten van de muis wordt goed ondersteund. FastStone Photo Resizer is een programma om snel meerdere foto's te verkleinen of aan te passen. Heb je tientallen of honderden foto's die je snel wilt converteren, hernoemen, roteren of verkleinen dan is FastStone Photo Resizer het programma.

FotoSketcher

FotoSketcher zet uw digitale afbeeldingen om in potloodschetsen, pentekeningen of verschillende schilderstijlen (aquarel, olieverf etc.). Laad gewoon de foto, selecteer de gewenste schetsstijl en het programma past het effect onmiddellijk toe. U kunt verschillende tekenparameters aanpassen om verschillende tekenstijlen te simuleren, een fotolijst of tekst toe te voegen en de digitale schets als nieuwe afbeelding op te slaan zonder uw originele foto te wijzigen. Naast schetsen en verfconversies, kan Fotosketcher ook vintage foto- en sepia-effecten toepassen.

Gravit designer

Geniet van een schone, intuïtieve interface die zichzelf aanpast zoals u dat verwacht. Krachtige tools om je creativiteit de vrije loop te laten. Ongeëvenaarde precisie in elke eenheid (pixels, MM, CM, enz.) Van creëren tot exporteren. Krachtige pagina's met masters, echte lagen en symbolen om uw inhoud te structureren. Gemaakt voor vector met niet-destructieve booleans, mesgereedschap en padgrafieken. Krachtige rasters, ankers en automatische lay-outs voor perfecte schermontwerpen. Meerdere vullingen / randen, effecten en overvloeimodi in combinatie met gedeelde stijlen. Handgemaakte krachtige tekstengine met tekst op pad, weblettertypen, stijlen en nog veel meer. Exporteer hoogwaardige PDF's, SVG's en afbeeldingen met segmenten en meerdere items. Presentaties, schets- en EPS-import, ontwerpsjablonen, transformaties en meer.

Greenfish Icon Editor Pro

Greenfish Icon Editor Pro is een pictogram- en cursoreditor met ondersteuning voor afbeeldingslagen. Het kan worden gebruikt om Vista-compatibele en 32-bits pictogrammen tot 256x256 te maken met behulp van een verscheidenheid aan teken- en selectiegereedschappen, evenals verschillende filters, waaronder slagschaduw, mat verwijderen, gloeien en andere. Met het programma kunt u ook pictogrambibliotheken en bronbestanden bewerken en kunt u pictogrammen in uitvoerbare bestanden vervangen. Andere functies zijn onder meer het slepen en neerzetten van bestanden, gradiëntstijlen voor het vullen van vormen en meer. Greenfish Icon Editor Pro kan ICO-, CUR-, PNG-, XPM-, BMP-, GIF- (inclusief geanimeerde) en JPEG-indelingen openen en opslaan, evenals ANI-bestanden en geanimeerde cursors.

Icon explorer

Met dit hulpprogramma kunt u pictogram bibliotheken, zelfstandige pictogrammen en uitvoerbare bestanden beheren die pictogrammen als resources bevatten. MicroAngelo 16-bits indeling (icl) en 16-bits uitvoerbare bestanden (NE) worden niet langer ondersteund en Icon Explorer maakt nu 32-bits DLL's als pictogram bibliotheken. 32-bits pictogrammen en pictogrammen met een grootte van 256x256 worden ondersteund. Het heeft een zoekfunctie die het opgegeven pad doorzoekt met directory-recursie en onderzoekt elk bestand als het een pictogram bevat en vervolgens extraheert. Pictogrammen kunnen worden opgeslagen als pictogrammen, afzonderlijke pictogram afbeeldingen of bitmaps.

Instagiffer

Instagiffer heeft duizenden mensen geholpen bij het maken van geanimeerde GIF's van YouTube, HD-videobestanden, Vine, Netflix, Kodi, gamestreams en meer. In tegenstelling tot de meeste GIF-hulpmiddelen, kunt u videostreams en bestanden DIRECT openen, waardoor de hoogst mogelijke framesnelheid en resolutie wordt gegarandeerd. Voeg filters, tekst of logo's toe aan uw GIF's. Wees creatief door je digitale kunst te laten zien of GIF je favoriete muziekvideo's, tv-programma's en films. Ben je het beu dat online giffing-tools je video niet laden? Geef Instagiffer een kans en begin alles te giffen!

IrfanView

De belangrijkste functie van dit programma is, zoals de naam al aangeeft, het weergeven van grafische bestanden. Maar het ondersteunt ook beperkte bewerkingen, zoals het wijzigen van bestandsformaten, kleurcorrectie en bijsnijden. Deze bewerkingen kunnen ook "batchgewijs" op meerdere bestanden worden uitgevoerd. Verder heeft het een aantal effecten. Deze functies maken IrfanView handig om foto's snel mee te verwerken. Ook is het mogelijk transparante Gif's te maken. En kan men er onder meer diashows en indexpagina's voor webpagina's mee maken en geluid (zoals MP3's) mee afspelen.

Krita

Nadat u uw instellingen hebt ingesteld, kunt u deze opslaan als uw eigen werkruimte. U kunt ook uw eigen snelkoppelingen maken voor veelgebruikte hulpmiddelen. Heb je een trillende hand? Voeg een stabilisator toe aan je penseel om het glad te strijken. Krita omvat 3 verschillende manieren om uw penseelstreken te verzachten en te stabiliseren. Kies snel je kleur en penseel door met de rechtermuisknop op het canvas te klikken. Je kunt ook het tagging-systeem van Krita gebruiken om de beschikbare penselen die worden weergegeven, uit te wisselen. Naast schilderen bevat Krita vector, filter, groeps en bestandslagen. Combineer, orden en vlak lagen om uw illustraties geordend te houden.

Pencil2D

Lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, zodat u zich kunt concentreren op animeren en niet op welke knop u vervolgens moet gebruiken. Naadloos schakelen tussen raster- en vectorworkflows, zodat u onderweg kunt schetsen, inkleuren en schilderen. Het ondersteunt zowel vector- als bitmapafbeeldingen, meerdere lagen en heeft zijn eigen ingebouwde illustratiegereedschappen (zodat u afbeeldingen kunt importeren of ze daar kunt maken voordat u ze animeert)

PicPick

PicPick is een toepassing voor het vastleggen van schermen met een capture-editor en verschillende meetinstrumenten op het scherm, waaronder een kleurkiezer, kleurenpalet, pixelliniaal, gradenboog, draadkruis en meer. Met dit programma kunt u het volledige bureaublad, actieve vensters, geselecteerde gebieden of vensterbedieningen vastleggen met een klik op een knop of via een sneltoets op het toetsenbord. De gemaakte afbeelding kan in de interne beeldeditor worden geladen voor verdere bewerking, opgeslagen als afbeeldingsbestand (JPG, PNG, GIF, BMP) of automatisch worden geüpload naar uw FTP-server (upload de afbeelding en kopieer de URL naar het klembord). De ingebouwde PicPick-afbeeldingseditor biedt een verscheidenheid aan hulpmiddelen om tekst, vormen, slagschaduwen, kaders en andere effecten aan uw afbeeldingen toe te voegen. Andere functies zijn ondersteuning voor scrollen op de pagina, aanpasbare sneltoetsen en meer.

Screen to gif

Met ScreenToGif kunt u uw scherm opnemen en de opname direct opslaan in een GIF-lusanimatie. Pauzeer en ga door met opnemen. Verplaats het venster rond om op te nemen wat je wilt. Bewerk de kaders, voeg filters toe, keer terug, maak jojo-stijl of slo-motion. Frames exporteren. Bijsnijden en formaat wijzigen. U kunt zelfs werken terwijl het programma aan het opnemen is. Verwijder frames die u niet wilt. Selecteer een map om het bestand op te slaan of laat het programma eenvoudig op uw bureaublad opslaan. Voeg de systeemcursor toe aan uw opname. Start / Pauzeer en stop uw opname met uw F-toetsen. Opnamen op volledig scherm. Snapshot-modus. Drag and Drop om frames toe te voegen aan de editor.

Screenshot Captor

Screenshot Captor is een tool voor schermafbeeldingen die een aantal unieke functies biedt naast de standaard screenshot-opties. U kunt actieve vensters, geselecteerde regio's, vaste regio's of het volledige bureaublad vastleggen. De opname kan vervolgens worden uitgebreid met verschillende vervaging en schaduweffecten om delen van de opname te benadrukken, en u kunt ook een slagschaduw toevoegen aan de gehele afbeelding. Extra functies zijn onder meer het automatisch opslaan van bestanden, ondersteuning voor externe tools, het vastleggen van bladerpagina's en meer. Screenshot Captor kan afbeeldingen opslaan in gif, png, jpg, tiff en andere formaten.

SSuite Gif Animator

Een eenvoudig te gebruiken gif-animator, film en diapresentatie. Laad gewoon uw afbeeldingen in de lijst en druk op create. Alle geanimeerde bestanden gemaakt met Gif Animator zijn volledig compatibel met alle huidige webbrowsers om te bekijken. Stel uw tijdsintervallen in van milliseconden tot minuten. Ondersteunt jpg-, jpeg-, png- en bmp-afbeeldingen. Je kunt zelfs kleine GIF-films maken en deze delen met al je familie en vrienden.

XnConvert

XnConvert is een krachtige en gratis multiprotocol-batch-beeld processor, waarmee u meer dan 80 acties kunt combineren. Compatibel met 500 formaten Het maakt gebruik van de batchverwerkingsmodule van XnViewMP Metadata Editing. Transformeert Roteren, bijsnijden, Formaat wijzigen, Aanpassingen: helderheid, contrast, verzadiging, filters: vervagen, reliëf, verscherpen, effecten: maskeren, watermerk en vignettering.

Xnview

Met XnView kunt u uw afbeeldingen op verschillende manieren bekijken, ordenen en bekijken. Met XnView kunt u uw afbeeldingen verwerken met een arsenaal aan bewerkingstools. Exporteren naar meer dan 70 formaten. Met XnView kunt u 500 formaten lezen (inclusief multipage en geanimeerde stilstaande formaten APNG, TIFF, GIF, ICO, enz.). Voor sommige formaten zijn plug-ins vereist XnView biedt ook een handige Screen Capture-module en Windows ™ TWAIN & WIA-interface om afbeeldingen te maken.