Home » Portable Software » Bestanden portable

AllDup

AllDup is een freeware-tool voor het zoeken en verwijderen van bestand duplicaten op uw computer. Het snelle zoekalgoritme vindt duplicaten van elk bestandstype, bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, muziek of films. Met de krachtige zoekmachine kunt u duplicaten vinden met een combinatie van de volgende criteria: Bestandsnaam, Bestand extensie, Bestandsgrootte, Bestandsinhoud, Bestandsdatums, Bestandsattributen, Harde links en Vergelijkbare afbeeldingen.

Bandizip

Bandizip is een betrouwbare en snelle archiveringstoepassing die WinZip, 7-Zip, WinRAR en andere archief formaten ondersteunt. Het heeft een zeer snel Zip-algoritme voor compressie en extractie met hoge archiveringssnelheid, snel slepen en neerzetten en Multicore compressiefunctie. Automatisch omzeilen van slechte compressiebestanden met de functie "High Speed Archiving". Bestanden rechtstreeks uitpakken naar de doelmap met "Fast Drag & Drop"-functie. Maak self-extracting bestanden (. EXE) en multi-volume (split) archieven. Optionele archiefencryptie met ZipCrypto en AES 256. Toegankelijk vanuit het contextmenu met inbegrip van de functie "Voorbeeld Archief". Vanuit Windows Verkenner meerdere zip-bestanden tegelijk maken of uitpakken.

FreeCommander XE

De interface van FreeCommander is gebruiksvriendelijk en aanpasbaar Twee panelen die naast elkaar of onder elkaar zijn geplaatst Voor elk paneel kunt u een boomstructuur weergeven Driveselectie als keuzelijst met invoervak of bar FreeCommander heeft een geïntegreerde DOS-opdrachtprompt De meeste functies kunnen eenvoudig worden gestart met Shortcuts Bestandsnamen en paden kunnen naar het klembord worden gekopieerd Drag & Drop-ondersteuning voor de bestandsbewerkingen Windows of Norton Commander selectiemodus Het programma kan door de gebruiker worden aangepast voor verschillende opties.

InfraRecorder

InfraRecorder is een Open Source CD / DVD-brandoplossing met een eenvoudig te gebruiken interface en een geavanceerde reeks functies waarmee u schijven voor gegevens, audio, video en mixed-mode en schijf images (ISO en BIN / CUE) kunt maken. Het converteert automatisch uw muziekbestanden naar het juiste formaat voor audio-cd's die op elke standaard cd-speler kunnen worden afgespeeld. U kunt ook schijven kopiëren, herbeschrijfbare schijven wissen op vier verschillende manieren, werken met multisessie-schijven en meer.

Multicommander

Multi Commander is een geavanceerd bestandsbeheerprogramma dat kan worden gebruikt in dual-modus of single panel-modus. Naast de standaard bestandsbeheerfuncties biedt het programma een breed scala aan geavanceerde opties waarmee u uw bestanden op veel verschillende manieren kunt beheren, filteren en manipuleren. Het programma is even wennen, de meeste opdrachten zijn beschikbaar via knoppen en menu's in plaats van rechtsklikopties, en sommige configuratieopties zijn beschikbaar via een tabblad, andere via afzonderlijke dialoogvensters. Als je eenmaal over deze kleine eigenaardigheden heen bent, heeft Multi Commander veel te bieden. Het is zeer aanpasbaar, u kunt uw eigen opdrachtknoppen maken, kiezen uit verschillende interface-indelingen, door de gebruiker gedefinieerde opdrachten maken, menu-opties aanpassen en nog veel meer. Enkele van de geavanceerdere functies zijn bestandsherkenning, beeldconversie, EXIF- en meta-tag-extractie, aanpassingen van de bestandsdatum, filteren van bestanden met één klik, tekstconversies, mapvergelijking en nog veel meer.

PeaZip

PeaZip biedt snelle, hoge compressieratio multi-formaat archivering naar 7Z-, ARC-, BZ2-, GZ-, PEA-, TAR-, WIM- en ZIP-bestandsarchieven (schrijf ondersteund), en werkt als opener / extractor tool voor meer dan 180 archieftypen. Lees de pagina met bestandscompressie en decompressiebenchmarks voor meer informatie over het maken van archieven en extractieprestaties in vergelijking met andere populaire bestandsarchivers. Deze software maakt gebruik van een krachtige en complete bestandsbeheerder voor het bekijken, browsen en zoeken van archiefbestanden, met een breed scala aan gegevensbeveiligingsfuncties: sterke codering (AES, Twofish, Serpent), gecodeerde wachtwoordbeheer, optionele twee-factor-authenticatie (codering met wachtwoord en keyfile), beveiligde delete en hash-tools voor bestanden.

Puran File Recovery

Puran File Recovery stelt u in staat om per ongeluk verwijderde bestanden en / of verloren partities te herstellen. In tegenstelling tot veel gratis herstelprogramma's biedt Puran een Deep Scan-optie die meer tijd in beslag neemt, maar waarmee je bestanden kunt herstellen, zelfs als de drive is geformatteerd. De interface is eenvoudig en duidelijk, u hoeft alleen de stationsaanduiding of fysieke schijf te selecteren waarvan u wilt herstellen en het scanproces starten. Puran File Recovery zal een lijst maken van alle bestanden die worden gevonden, samen met hun conditie (Good, Poor of Excellent), waarmee het potentieel van succesvol herstel wordt aangegeven. U kunt dan kiezen om ze allemaal te herstellen of alleen diegene die u selecteert. Andere functies zijn voorbeeldweergave, ondersteuning voor RAW-stations, evenals aanpasbare bestandsindelingen en gegevenspatronen. Het programma ondersteunt FAT 12/16/32 en NTFS die de meeste opslagmedia dekken, inclusief harde schijven, USB-drives, geheugenkaarten, CD / DVD en vele mobiele apparaten.

Q-Dir

Snelle en gemakkelijke toegang tot uw harde schijven, netwerkmappen, USB-sticks, floppydisks en andere opslagapparaten. Q-Dir is een geweldig alternatief bestandsbeheer voor Windows met een verbazingwekkende Quadro-View-techniek. U hoeft uw gebruikelijke werkgewoonten, slepen en neerzetten, weergavetypen en andere standaardfuncties van uw huidige bestandsbeheerder niet op te geven. Nee! Q-Dir geeft je extra handige functies om je gelukkig te maken. Bespaar tijd door het verminderen van muisklikken en handbewegingen. Q-Dir hoeft niet te worden geïnstalleerd en kan eenvoudig vanaf elke locatie worden uitgevoerd, zoals op het bureaublad, en kan worden uitgevoerd op een kleine USB-stick of ander geheugenapparaat.

Wise Data Recovery

Wise Data Recovery is een gratis data recovery-software om uw dataverliesproblemen op te lossen. Of u nu per ongeluk sommige bestanden hebt verwijderd, een drive hebt geformatteerd of een systeemcrash hebt gehad en sommige bestanden bent verloren, het kan verloren bestanden terughalen van de harde schijf, externe harde schijf, USB-stick, geheugenkaart, digitale camera, mobiele telefoon, mp3-speler en andere opslagmedia. Met geavanceerd algoritme kan Wise Data Recovery het scanproces in enkele seconden voltooien, wat u veel tijd bespaart. U kunt ook uw herstelbestandstypen kiezen of zoekwoorden invoeren voordat u gaat scannen om de zoekresultaten te verfijnen en meer tijd te besparen. Wise Data Recovery scant niet alleen op verloren bestanden, maar analyseert ook de mogelijkheid om ze te herstellen. Vervolgens worden details en herstelmogelijkheden van de bestanden weergegeven voordat u besluit ze te herstellen.