Home » Portable Software » Beveiliging portable

Folder spark

Folder spark is een gratis te gebruiken map / bestand coderings- en decoderingssoftware, die u kunt gebruiken om uw persoonlijke bestanden en mappen te beschermen tegen anderen. Dit is de aangepaste sleutel waarmee u uw bestanden kunt versleutelen met uw aangepaste eenmalige wachtwoord zodat niemand het zonder uw melding kan ontsleutelen. Kies uw geschikte coderingssleutel en mail deze naar de persoon die u de toegang tot het bestand wilt geven. Zodra uw bestand is versleuteld, kunt u uw coderingssleutels in slechts enkele eenvoudige stappen naar uw e-mailadres verzenden en u direct op de hoogte stellen.

KeePass

Vandaag moet je veel wachtwoorden onthouden. U hebt een wachtwoord nodig voor de Windows-netwerkaanmelding, uw e-mailaccount, het FTP-wachtwoord van uw website, online wachtwoorden (zoals het account van een website-lid), enz. Enz. Enz. De lijst is eindeloos. Ook moet u voor elk account verschillende wachtwoorden gebruiken. Want als je overal maar één wachtwoord gebruikt en iemand dit wachtwoord krijgt, heb je een probleem ... Een serieus probleem. De dief zou toegang hebben tot uw e-mailaccount, website, enz. Onvoorstelbaar. KeePass is een gratis open-source wachtwoordmanager die u helpt uw wachtwoorden op een veilige manier te beheren. U kunt al uw wachtwoorden in één database plaatsen, die is vergrendeld met één hoofdsleutel of een sleutelbestand. U hoeft dus slechts één hoofdwachtwoord te onthouden of het sleutelbestand te selecteren om de hele database te ontgrendelen. De databases worden gecodeerd met behulp van de beste en veiligste versleutelingsalgoritmen die op dit moment bekend zijn (AES en Twofish).

NoBot

NoBot is een kleine, draagbare tool die is ontworpen om de nieuwste bedreigingen voor spyware en malware te vinden en te verwijderen. Het programma scant het Windows-register en zoekt ook naar verdachte bestandspaden en het kan optioneel samenwerken met VirusTotal om verdachte bestanden te laten analyseren. Er is een Pro-versie beschikbaar die ook kan controleren op module-injectie, opstarttaken en meer, maar hiervoor is een betaalde upgrade vereist. Als NoBot verdachte programma's vindt, kunt u ervoor kiezen om ze te negeren (in geval van een vals positief bericht) of ze op te ruimen. NoBot is gemakkelijk te gebruiken en kan nuttig zijn als een second opinion of snelle controle, maar vanwege de beperkte scanfuncties van de gratis versie, beschouwen we het niet als uw primaire malwarescanner.

PC Decrapifier

PC Decrapifier is een programma dat kan worden gebruikt om de meeste vervelende software te verwijderen die doorgaans wordt geleverd met nieuwe pc's. PC Decrapifier scant uw computer op algemene vooraf geïnstalleerde programma's en andere producten die als crapware worden beschouwd. U hebt dan de mogelijkheid om de programma's te selecteren die u wilt de-installeren en met één klik op een knop verwijdert u ze automatisch.