Home » Portable Software » Internet portable

DNS Angel

Het internet is enorm en ongecensureerd en kan de bron zijn van materiaal dat schadelijk is voor jonge geesten. Ouders moeten een actieve rol spelen om ervoor te zorgen dat corrupte websites worden gefilterd en geblokkeerd, en DNS Angel kan helpen. Het zal je helpen met het blokkeren van ongepaste websites, DNS Angel gebruikt alleen gezinsveilige DNS IP's. Ga voor meer informatie naar Family Safe DNS-providers: Norton Family DNS, Yandex Family, Open Dns Parental Control-familie van ongepaste websites en blokkeer ze automatisch.

Opera

Opera zorgt ervoor dat je veilig kunt browsen zodat je je kunt concentreren op de inhoud. Deze veilige browser beschermt je tegen fraude en malware op het internet. Wil je meer privacy online? Probeer dan onze onbeperkte, gratis VPN-functie. Online advertenties zat? Opera is de eerste grote browser die advertenties kan blokkeren zonder add-ons. Volgens tests laden pagina's met veel content tot 90% sneller in Opera met ingebouwde ad blocker. Met onze visuele bladwijzers, afwisselen tussen tabs en aanpasbare sneltoetsen blijf je op de hoogte en bespaar je tijd. Krijg je niet genoeg van online video's? Mis dan onze video pop-outfunctie niet, een zwevend, verplaatsbaar videoframe waarmee je kunt blijven browsen of in andere apps kunt werken zonder dat je ook maar iets van de actie hoeft te missen.

StorURL

StorURL is een bladwijzerbeheerder. Het helpt u om links op te slaan naar al uw favoriete websites in één centrale repository. Het werkt met de browsers die op uw systeem zijn geïnstalleerd, zodat u uw links in elke gewenste webbrowser vanuit één centrale interface kunt openen. Importeer uw bladwijzers van de meeste grote browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en Opera. Open websites in elke browser die op uw computer is geïnstalleerd, rechtstreeks vanuit StorURL. Winkel en sorteer sites in onbeperkte categorieën. Schakel een zwevende werkbalk in die u overal op uw scherm kunt bewaren, voor snelle toegang tot al uw bladwijzers. Genereer HTML "home" -pagina's met links van een of alle categorieën. Draagbare modus! Voer het nu uit vanaf een USB-stick!.

URL Blocker

URL Blocker is een hulpmiddel voor veilig internetgebruik dat wordt gebruikt om bepaalde internetadressen (URL's) ontoegankelijk te maken voor gebruikers en internetbrowsers vanaf de gegeven computer. De gebruiker kan de lijst met te blokkeren URL's vrij verstrekken, wijzigen, exporteren en importeren. Met URL Blocker kan de internetverbinding van elke afzonderlijke computer in het lokale netwerk onafhankelijk worden beperkt, op URL-niveau, zonder een complex firewallprogramma of enige speciale netwerkkennis. Op een gezinscomputer kunnen we de toegang tot webpagina's beperken die een negatief effect kunnen hebben op de ontwikkeling van kinderen. Natuurlijk biedt het programma veel andere opties.

URL Gather

URL Gather is een goede tool waarmee u uw internetbladwijzers (URL's) kunt opslaan en beheren. Op internet kunt u veel favoriete websites vinden, en u bezoekt ze vaak, hoe kunt u deze URL's opslaan en beheren? Het gebruik van de browserfunctie (zoals IE-favorieten of Firefox-bladwijzers) is niet handig wanneer er te veel sites zijn. Laat dan URL Gather komen om je te helpen! Het vereenvoudigt de verzameling en het beheer van uw sites aanzienlijk! U kunt de URL's van uw sites eenvoudig indelen op basis van de verschillende mappen, zoals u wilt! Configureer meerdere browsers om uw URL's te openen. Ondersteuning voor wachtwoordbeveiliging voor opstarten. Eenvoudig onderhoud van uw URL's, ondersteuning voor slepen en neerzetten. Bladwijzers importeren uit IE, Chrome, Firefox of gemeenschappelijke bladwijzers html-bestand .. Zoek en vind een specifieke URL die je snel hebt opgeslagen. Zoek in gedupliceerde URL's om overtollige items te verwijderen.

URL Monitor

URL Monitor is een bladwijzerbeheerder die URL's verzamelt en verifieert (alles dat begint met http: // ). Het programma controleert het klembord op koppelingen en voegt deze toe aan een interne lijst. Links kunnen één voor één of in bulk worden geopend, geverifieerd of geëxporteerd naar een lijst (html / tekst). Het programma kan ook koppelingen en lijsten met koppelingen in tekst / html-bestanden importeren via slepen en neerzetten. Verder zal het de online status van de link bevestigen. Alle webadressen die u kopieert - ongeacht het programma dat u daarvoor gebruikt - worden door URL-controle bijna onmiddellijk in de interface opgeslagen. Daar vindt u ze allemaal vermeld en kunt u ze verwerken aan het einde van de werksessie of dag.