Home » Portable Software » Systeem portable

Auslogics Disk Defrag

Het probleem: uw pc is langzamer en lijkt niet zo efficiënt te werken als vroeger. Eenvoudige, dagelijkse taken zoals het openen van bestanden of programma's lijken aanzienlijk langer te duren om uw pc te verwerken, waardoor u naar uw standby-scherm staart en wacht op actie. De oplossing: met één druk op de knop zal Auslogics Disk Defrag snel bestanden op uw harde schijf defragmenteren, de plaatsing van bestanden optimaliseren en de vrije ruimte consolideren om de hoogst mogelijke toegang tot gegevens te garanderen.

Autoruns

Dit hulpprogramma, dat de meest uitgebreide kennis heeft van automatisch startende locaties van elke opstartmonitor, toont u welke programma's zijn geconfigureerd om te worden uitgevoerd tijdens het opstarten of inloggen van het systeem en wanneer u verschillende ingebouwde Windows-toepassingen zoals Internet Explorer, Explorer en media start spelers. Deze programma's en stuurprogramma's bevatten degenen in uw opstartmap, Uitvoeren, RunOnce en andere registersleutels. Autoruns rapporteert Explorer-shell-extensies, werkbalken, browserhelperobjecten, Winlogon-meldingen, automatisch gestarte services en nog veel meer. Autoruns gaat veel verder dan andere hulpprogramma's voor automatisch starten.

Eusing Registry Cleaner

Eusing Free Registry Cleaner is een gratis registerherstelprogramma waarmee u registerproblemen op een veilige manier kunt opschonen en repareren met een paar simpele muisklikken. Na het scannen en corrigeren van de ongeldige ingangen, zal uw systeem stabieler zijn en sneller werken. Voor maximale veiligheid maakt Eusing Free Registry Cleaner een back-up van de gerepareerde items. U kunt eventuele wijzigingen die zijn aangebracht met de software herstellen door Back-up van register register herstellen te kiezen.

FileZilla

FileZilla is een krachtige FTP / SFTP-client met veel functies. Het bevat een sitebeheerder om al uw verbindingsdetails en aanmeldingen op te slaan, evenals een Explorer-stijlinterface die de lokale en externe mappen toont en onafhankelijk kan worden aangepast. Het programma biedt ondersteuning voor firewalls en proxy-verbindingen, evenals SSL- en Kerberos GSS-beveiliging. Extra functies zijn onder meer: in leven houden, automatische ascii / binaire overdracht, downloadwachtrij, handmatige overdrachten, onbewerkte FTP-opdrachten en meer.

Glary Utilities

Glary Utilities Free is een alles-in-één pakket dat een verscheidenheid aan systeemtools bevat waarmee u uw pc kunt reinigen van ongewenste bestanden, internettraces kunt verwijderen, ongeldige registervermeldingen kunt vinden, opstartprogramma's kunt beheren, het systeemgeheugen kunt optimaliseren, het register kunt defragmenteren en meer. Het programma bevat ook een inspecter voor de schijfruimte om grote mappen en bestanden te lokaliseren, een Context Menu Manager om ongebruikte rechtsklikopties voor bestanden en mappen en een dubbele bestandszoeker uit te schakelen. Andere functies zijn onder meer en Internet Explorer Assistant, een Privacy Shredder voor het veilig verwijderen van bestanden, een bestand om de verwijdering ongedaan te maken en een coderings / decoderingstool.

HiBit Startup Manager

Met HiBit Startup Manager kunt u alle toepassingen, services en taken beheren die automatisch worden uitgevoerd wanneer uw computer opstart. U kunt ervoor kiezen geselecteerde startup-items uit te schakelen / te verwijderen of toe te voegen aan een vertragingstimer om uw initiële laadtijd te versnellen. Daarnaast kunt u met de rechtermuisknop op elk item en onderzoeksdetails klikken met Google, het bestand scannen met VirusTotal, items verplaatsen tussen verschillende opstartgroepen, krijg bestandsinformatie, bekijk gerelateerde registervermeldingen en meer. HiBit Startup Manager is niet alleen beperkt tot de gemeenschappelijke opstartsecties voor het register, maar laat u ook de processen inspecteren die automatisch worden gestart via Taakplanner of Windows Services. Andere functies zijn onder meer een Context Menu Manager, Startup Monitor (nvt in Portable-versie), Process Manager en geïntegreerde back-upfunctionaliteit.

PrivaZer

PrivaZer is een privacyschoonmaakmiddel dat uw computer scant en u een volledig rapport biedt over alle computer- en internetsporen die u op uw pc kunt vinden. U kunt de resultaten in detail bekijken en ervoor kiezen ze veilig van uw schijf te wissen. Onomkeerbare opschoning door overschrijving technieken. Grondige opruiming van uw pc en opslagapparaten Smart overschrijven: PrivaZer herkent automatisch uw type opslagapparaat en past zijn overschrijf algoritmen aan op het opslagmedium (magnetische schijf, SSD, enz.). Privacybescherming PrivaZer voorkomt herstel van uw activiteiten. Weet je wat er nog steeds is van je vorige activiteiten? Wanneer u uw pc gebruikt (thuis of op kantoor), op internet gaat, een video bekijkt, downloadt, bestanden kopieert / verwijdert op uw pc, installeert / verwijdert of software gebruikt, enz., Laat u altijd gevoelige sporen na.

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller is een hulpprogramma voor het ongedaan maken van de installatie dat extra hulpprogramma's voor het opschonen van het systeem bevat. Het biedt een alternatieve interface voor het Windows Add / Remove-softwaredialoogvenster met webzoekopties, toegang tot registersleutels en enkele extra opdrachten. Het programma bevat ook een startup-manager om programma's die automatisch starten te inspecteren en uit te schakelen, evenals een privacyschoonmaakmiddel om internetsporen te verwijderen, een veilige verwijderingshulpprogramma en een optie om bestanden, mappen en registersleutels te vinden en te verwijderen die zijn achtergelaten tijdens het verwijderen. Revo Uninstaller wordt geleverd met een unieke `Hunter-modus` waarmee je een programma kunt deïnstalleren, informatie op het web kunt zoeken of andere acties kunt uitvoeren door een doel eenvoudig over het programma of snelkoppelingspictogram op je bureaublad te slepen.

Rufus

Rufus is een klein, draagbaar hulpprogramma dat is ontworpen om opstartbare USB-flashstations te formatteren en te maken. Het kan worden gebruikt om USB-installatiemedia te maken van ISO-images die kunnen worden opgestart (Windows, Linux, UEFI, enz.) Of als een hulpprogramma op laag niveau om een pc zonder besturingssysteem op te starten. Het gebruik van het programma is eenvoudig - selecteer eenvoudig de USB-drive die u wilt formatteren en kies het partitieschema en bestandssysteem. Er zijn extra opties om slechte blokken te controleren en uitgebreide labels en pictogrambestanden (autorun.inf) te maken, evenals geavanceerde opties voor BIOS-compatibiliteit. Rufus ondersteunt zowel UEFI als GPT voor installatiemedia.

WifiInfoView

WifiInfoView scant de draadloze netwerken in uw regio en geeft uitgebreide informatie over hen weer, waaronder: netwerknaam (SSID), MAC-adres, PHY-type (802.11g of 802.11n), RSSI, signaalkwaliteit, frequentie, kanaalnummer, maximale snelheid, bedrijf Naam, routermodel en routernaam (alleen voor routers die deze informatie verschaffen) en meer . Wanneer u een draadloos netwerk selecteert in het bovenste deelvenster van dit hulpmiddel, geeft het onderste deelvenster de Wi-Fi-informatie-elementen weer die zijn ontvangen van dit apparaat, in hexadecimaal formaat. WifiInfoView heeft ook een samenvattingmodus, die een samenvatting van alle gedetecteerde draadloze netwerken weergeeft, gegroepeerd op kanaalnummer, bedrijf dat de router heeft gefabriceerd, PHY-type of de maximale snelheid.

Win CDEmu

WinCDEmu is een open-source CD / DVD / BD-emulator - een hulpmiddel waarmee u optische schijfafbeeldingen kunt mounten door erop te klikken in Windows Verkenner. Als u een ISO-image hebt gedownload en deze wilt gebruiken zonder deze op een lege schijf te branden, is WinCDEmu de gemakkelijkste manier om dit te doen. Mount met één klik ISO, CUE, NRG, MDS / MDF, CCD en IMG. Ondersteunt onbeperkt aantal virtuele schijven. Staat het maken van ISO-bestanden toe via een contextmenu in Verkenner.

Wise Care 365

Wise Care 365 is een alles-in-één systeemhulpprogramma dat uw computer controleert op veelvoorkomende ongewenste bestanden, ongeldige registervermeldingen en mogelijke prestatiewijzigingen. Na de eerste scan krijgt uw computer een score "Gezondheidindex" toegewezen en kunt u de items bekijken waarvan wordt gesuggereerd dat ze worden gerepareerd en de correcties toepassen. Als er problemen zijn die u liever niet ongemoeid laat, kunt u de scaninstellingen aanpassen en sluit ze uit. In plaats van de scan "alles repareren" uit te voeren, kunt u ook de meegeleverde hulpprogramma's gebruiken en uw computer handmatig scannen op geselecteerde problemen. Andere functies zijn registerdefrag, veilig verwijderen van bestanden, een opstartmanager, systeemoptimalisatie-tweaks, schijfdefragmentatie, automatische registerback-up en een optie om automatisch scannen en opschonen in te plannen.

Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller is de perfecte oplossing voor het verwijderen van Windows-software, zodat u programma's snel en volledig kunt verwijderen met behulp van de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. De ingebouwde scanengine scant en verwijdert alle links geassocieerde bestanden, mappen en registeritems na de de-installatie, en zorgt ervoor dat de software volledig van uw computer is verwijderd. Voor hardnekkige software of software met een verbroken uninstaller kunnen ze niet op de gebruikelijke manier worden gedeïnstalleerd. De optie 'Gedwongen verwijderen' van Wise Program komt van pas. Het scant uw systeem op alle bestanden en registers die aan deze software zijn gekoppeld en wist ze grondig, net zoals u de software nooit hebt geïnstalleerd.

Wise Registry Cleaner

Het register blijft groeien wanneer u Windows gebruikt, neemt ook de verouderde items in het register, die uiteindelijk zou leiden tot vermindering van de prestaties en zelfs systeem te laten crashen. Wise Registry Cleaner scant het Windows-register en vindt fouten en resterende items in het register en vervolgens reinigt of defragmenteert hen. Door het vaststellen van deze rest- en beschadigde items in het Windows-register, zal uw systeem sneller en stabieler draaien. Er wordt automatisch een back-up van het register gemaakt voordat er wordt schoongemaakt. U kunt het gebruiken om het register naar het vorige punt te herstellen, voor het geval u een systeemprobleem tegenkomt. U kunt ook op elk gewenst moment handmatig een volledige registerback-up of systeemback-up maken voordat u belangrijke systeem- of netwerkconfiguratiewijzigingen op uw pc aanbrengt.