Home » Portable Software » Video portable

CherryPlayer

CherryPlayer is een unieke multimediaspeler die alle voordelen van een desktop-speler combineert met de mogelijkheid om bijna alle soorten streaming-multimedia te spelen, zoals video, audio, radio en live-uitzendingen. Ingebouwde gecategoriseerde afspeellijsten van YouTube laten je weten wat er allemaal gebeurt in de wereld van entertainment, sport, films en meer. Met de mogelijkheid om in te loggen op het gebruikerskanaal wordt Cherryplayer een echte YouTube-speler. Voor gamers is er een mogelijkheid om streams op Twitch.tv te doorzoeken en te bekijken met een mogelijkheid om in te loggen. Muziekfans vinden ondersteuning van SHOUTcast, SoundCloud en VK-services. Dit alles met het minimale gebruik van systeembronnen, ingebouwde codecs, intuïtieve interface en vele andere voordelen maakt CherryPlayer echt onovertroffen door de multimediaspeler met gebruiksgemak en functionaliteit.

Vlc

VLC Media Player is een multimediaspeler die een breed scala aan audio- en videoformaten ondersteunt (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, enz.) Zonder dat extra codecs nodig zijn, evenals dvd's , VCD's en verschillende streamingprotocollen. Het wordt ook geleverd met een streaming-server waarmee u media in unicast of multicast vanuit uw netwerk kunt streamen. VLC Media Player biedt een eenvoudige, eenvoudige interface met standaardbedieningselementen voor afspelen en maakt de meeste van zijn geavanceerde functies beschikbaar via het snelmenu en de werkbalk. De lange lijst met functies omvat A / V-filters en -effecten, mediabibliotheek, afspeellijst, visualisaties, videofoto's, aanpasbare interface, albumhoesdownloads, ondertitels en nog veel meer.

VSDC Free Video Editor

De video-editor beschikt over een moderne en zeer intuïtieve interface die allerlei soorten wizards gebruikt om het maken en bewerken van video's zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Ondanks de eenvoud van de gebruikersinterface biedt het programma tal van functies waarmee gebruikers lange en complexe video's kunnen maken. Ondersteuning van vrijwel alle populaire codecs en video-indelingen, zoals AVI, MP4, MKV, MPG, WMV, 3GP, FLV en anderen; audiobestanden: MP3, WAV, WMA, FLAC, PCM, OGG, AAC, M4A, AMR en anderen; evenals afbeeldingsbestanden: BMP, JPG, PNG, PSD, ICO, TIFF, enz. Ondersteuning van een groot aantal video-effecten, kleurcorrectie, objecttransformatie en toepassing van videofilters op videobestanden en afbeeldingen. U kunt uw eigen effecten creëren door beschikbare effecten en filters te combineren.