Home » Video » Video bewerken

Gratis software om video bestanden te bewerken


VSDC Free Video Editor

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Windows Portable
De video-editor beschikt over een moderne en zeer intuïtieve interface die allerlei soorten wizards gebruikt om het maken en bewerken van video's zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Ondanks de eenvoud van de gebruikersinterface biedt het programma tal van functies waarmee gebruikers lange en complexe video's kunnen maken. Ondersteuning van vrijwel alle populaire codecs en video-indelingen, zoals AVI, MP4, MKV, MPG, WMV, 3GP, FLV en anderen; audiobestanden: MP3, WAV, WMA, FLAC, PCM, OGG, AAC, M4A, AMR en anderen; evenals afbeeldingsbestanden: BMP, JPG, PNG, PSD, ICO, TIFF, enz. Ondersteuning van een groot aantal video-effecten, kleurcorrectie, objecttransformatie en toepassing van videofilters op videobestanden en afbeeldingen. U kunt uw eigen effecten creëren door beschikbare effecten en filters te combineren.
0 stemmen

OpenShot

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Linux

Tracks worden gebruikt om afbeeldingen, video's en audio in een project te linken. U kunt zoveel lagen maken als nodig, zoals watermerken, achtergrondaudiosporen, achtergrondvideo's, enz. Elke transparantie wordt weergegeven in de laag eronder. Tracks kunnen ook omhoog of omlaag worden verplaatst of vergrendeld. Clips op de tijdlijn kunnen op vele manieren worden aangepast, zoals schalen, bijsnijden, roteren, alfa, magnetisch uitlijnen en aanpassen van X, Y-locatie. Deze eigenschappen kunnen ook in de loop van de tijd worden geanimeerd met slechts een paar klikken! U kunt ook onze transformatietool gebruiken om clips interactief te verkleinen. Meer dan 400 overgangen zijn opgenomen in OpenShot, waarmee u geleidelijk van de ene clip naar de andere kunt verdwijnen. De snelheid en scherpte van de overgangen kunnen ook worden aangepast met behulp van keyframes (indien nodig). Als u twee clips overlapt, wordt automatisch een nieuwe overgang gemaakt.

0 stemmen

VideoPad Video Editor

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Android

VideoPad is ontworpen om intuïtief te zijn en is een volledig uitgeruste video-editor voor het maken van video's van professionele kwaliteit in enkele minuten. Maak video's van een DV-camcorder, VHS, GoPro, webcam of alle gangbare videobestandsindelingen, waaronder avi, wmv, mpv, divx en nog veel meer. Meer dan 50 visuele en overgangseffecten om uw films een professionele tint te geven. Films op dvd branden om ze op tv af te spelen of als zelfstandig videobestand om online te delen of op draagbare apparaten te plaatsen. Verbluffende audio-instrumenten. Volledige video-optimalisatie. VideoPad ondersteunt zo ongeveer elk video-invoerapparaat inclusief DV-gebaseerde of HDV-camcorders.

0 stemmen